Femeia are de 9 ori mai multa placere decit barbatul


(lectura de sfirsit de saptamina)
Vom vorbi puţin despre orgasmul femeilor. E mult mai incitant decât cel al bărbaţilor? Se simt mai bine femeile într-un act sexual decât bărbaţii?
Să vedem mai întâi părerea specialiştilor. Kinsey, un specialist în sexologie, afirma faptul că “structurile anatomice care sunt cele mai esenţiale în răspunsul sexual şi în orgasm sunt aproape identice la femei şi la bărbaţi” şi că “orgasmul feminin se potriveşte cu orgasmul masculin în fiecare detaliu fiziologic, cu excepţia faptului că el apare fără ejaculare”.
Pe de altă parte, alţi doi cercetători, Masters şi Johnson, au explicat care sunt cele două diferenţe majore între orgasmul feminin şi cel masculin. Prima diferenţă este binecunoscută: femeile pot avea orgasme multiple, fără să se odihnească între pauzele de sex, aşa cum fac bărbaţii. Acest lucru apare la 10-15% dintre femei, în ciuda vârstei; bărbaţii tineri pot avea cam 10 minute de orgasm, dar această capacitate scade odată cu vârsta.
A doua diferenţă, care este mai puţin cunoscută, este următoarea: femeile sunt capabile să aibă un orgasm susţinut, denumit status orgasmus. Aceste orgasme pot începe cu o contracţie spastică cu o durată de 2-4 secunde, şi pot dura între 20-60 de secunde, şi poate fi, într-adevăr de 9 ori mai plăcute decât ceea ce experimentează bărbatul, aşa cum ne-a învăţat profetul grec Tiresias.
Status orgasmus este, de obicei, rezultatul auto-stimulării, dar o femeie poate experimenta acest lucru şi cu ajutorul mâinilor pricepute ale partenerului ei. Aşa că, bărbaţilor, faceţi-vă femeia fericită!
Sursa http://lovendal.net/
Acum am aflat si eu de ce, au trecere mare la barbati, babele.
La noi in oras, femeile trecute de 40 de ani nu sint angajate nici macar sa mature trotuarul, dar sa-l mai si faca.:))) Sa dau un tel. la Primarie sa vad ce face personalul(primarul e tinar saracul are 30 si ceva de ani si mai e si insurat, de unde sa stie el), dorm pe ei, habar nu au care sint valorile orasului :)))) (pamflet)
Nu sint de acord cu folosirea blogurilor (si in alte tari) pe post de undita pentru agatat barbati(mai ales), pentru prostirea propriilor soti (cu articole despre arheologie de exemplu), fara nici o noima. Acest prost obicei de ati bate joc, pe fata de cei care iti ofera credibilitate, este jalnic pentru ca este in vazul lumii(ce stie tot satul nu stie barbatul). Asta mai ales la femeile in virsta care nu au trecere dupa 40 de ani nici la maturat trotuarul, dar fara nici o urma de caracter, vor pornografie cu orice pret stricind barbatii tineri, spunind ca nu sint iubite si vor sa ofere dragoste perfecta. De aceea m-am axat pe blogurile de dreapta( ex.http://garduldefier.wordpress.com/ , http://ordinulnegru.blogspot.com/), http://exploziv-news.ro/,http://biroul2mstm.blogspot.com/, http://blog.nouadreapta.org/, ca sint scrise de barbati patrioti(pentru care am o slabiciune) si pe
http:// lovendal.net/, pentru ca acolo se gaseste, toata paleta de subiecte care imi plac.

http://odorica.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. O fi orgasmul la femei mai puternic, dar doar 40% din ele il au, saracutele de ele :)) . in schimb un barbat il poate obtine mult mai usor.
    Oricum e nice.. :D intotdeauna m-am intrebat cum simte un barbat.. si n-am sa aflu niciodata :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si inca ceva.. o femeie isi poate controla orgasmul de exemplu durata, si daca are habar, si intensitatea cu care este simtit !

    RăspundețiȘtergere