:: Sănătatea si viata giurgiuvenilor in pericol

Titlu*:Sănătatea si viata giurgiuvenilor in pericol
Autor:*:Metaxa
Poza:
Articol*:Datoriile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate din Giurgiu către furnizorii de medicamente compensate şi gratuite sunt de neacoperit. În situaţia în care Colegiului Naţional al Farmaciştilor şi Casa Naţională de Sănătate nu vor găsi o soluţie de acoperire a datoriilor acumulate la furnizorii de medicamente cele mai multe farmacii din judeţul şi municipiul Giurgiu riscă falimentul.
Farmaciile (24 la număr în municipiul Giurgiu) mai eliberează medicamente compensate şi gratuite până în ziua de 20 august 2010, după care dacă nu se va găsi o soluţie se va sista eliberarea medicamentelor.
Refuzul de a elibera medicamente compensate sau gratuite ar avea un efect catastrofal asupra sănătăţii celor ce au mare nevoie de aceste medicamente (bolnavi de hepatită, cancer, beneficiarii programelor naţionale, transplant, bolnavii cardiacii, persoane cu dizabilităţi...). Preţul medicamentelor este foarte ridicat. În consecinţă imposibil de acoperit de către o persoana a cărei sănătate, sau chiar viaţă, depinde de administrarea acestor medicamente.
http://metaxatraian.blogspot.com

8 comentarii:

  1. medicina isihasta va salveaza ... luati legatura cu adevaratii calugari ...

    RăspundețiȘtergere
  2. BOR - preotii de lux - are AVERE ... sa doneze urgent in agricultura si sanatate ... Aveti grija cat EFORT FIZIC si PSIHIC faceti ... incepe SUPRAVIETUIREA ... profesorii sa fie pregatiti si ptr. agricultura !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu o ordonanta de urgenta se poate umbla la conturile BOR si sa fie platite integral salariile si pensiile mai mici de 2000 RON ... la fel cu impozitarea averilor , dar cineva este sub SANTAJ in GUVERN si PARLAMENT ... se numeste CRIMA POLITICA si GENOCID SOCIAL !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Guvernul si Parlamentul sunt SFASIATE !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta cu AGRİCULTURA amice ANTİ e grea...:))
    Nu vezi şi tu ca tzarani au ieşit din tzara şi acum se cred "tzarani europenizatzi" :)))
    Nu mai poti sa-i bagi tu pe aştia ın tarlaua ne morcovi Romaneasca...e greu:))

    RăspundețiȘtergere
  6. EdebiMevzulaR lasa ca bagam dansatoarele din facultati ....

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai aşa ar fi firesc sa ıngroaşe randurile proletare...Natural ınsa ın Romania treaba asta e la fel de naturala precum o naştere prin cezariana...

    O seara placuta,

    RăspundețiȘtergere