:: Si-a facut un blog pro Elena Udrea dupa ce a ajuns

Titlu*:Si-a facut un blog pro Elena Udrea dupa ce a ajuns obsedat de ea
Autor:*:http://politia-blogurilor.blogspot.com/2010/08/si-facut-un-blog-pro-elena-udrea-dupa.html
Poza:
Articol*:Va vine sa credeti ca exista fani Elena Udrea? Va vine sa credeti ca este un fan care a platit un domeniu .ro doar sa spuna tuturor ca Elena Udrea este obsesia lui? Ei bine ar trebui sa credeti pentru ca EXISTA.

Astazi facem cunostinta cu ADAM cum se "intituleaza". Are 31 de si este obsedat de domna premier Elena Udrea drept pentru care a impartasit tutror aceste ganduri pe obsesie.ro. Cred ca si-au ciulit urechile toti psihologii...dar hai sa vedem ce a facut Adam de ziua lui.

"Am implinit 31 de ani, sunt in floarea varstei, ma simt inca tanar si totusi nu ma pot compara cu femeia asta care, la 36 de ani, a realizat atatea si, presimt, inca mai are un drum glorios de parcurs.
..si nu am putut sa imi petrec ziua in oras, sarbatorind cu colegii de munca sau cu cei doi-trei amici din portofoliul personal, pentru n-am avut chef. M-am uitat la poze cu Elena Udrea, am navigat pe Facebook (unde, vorba unui tricou care m-a amuzat la un moment dat, "nimeni nu te aude cand urli"), am baut o bere pe balconul propriului apartament, am invatat sa degust micile bucurii ale vietii. La multi ani mie, dar toate urarile si gandurile mele merg la EA, la Elena Udrea, femeia visurilor mele, in perioada asta mai mult ca oricand."

WoW cata viata sociala ai admiratorule. Ca si premierul din Plescoi .... restul materialului il gasisti pe blogul http://politia-blogurilor.blogspot.com



Powered by EmailMeForm

Un comentariu: