Partidul Jobbik si Rosza Flores filiera iraniana si rusa


Sursa: Napocanews

Uciderea a trei persoane şi reţinerea a încă uneia de către trupele de securitate boliviene, care a avut loc anul trecut în luna aprilie, a făcut înconjurul lumii mai ales datorită faptului că respectivii au fost acuzaţi că pregăteau asasinarea preşedintelui Evo Morales, după ce se antrenaseră nestingheriţi în Munţii Ciucului din România.

Cele trei persoane ucise erau Arpad Magyarosi, Eduardo Rózsa-Flores şi Dwyer Michael Martin şi erau apropiate de organizaţiile de extremă dreaptă din Ungaria şi chiar de partidul maghiar Jobbik. La aproape un an după acest eveniment, presa din Croaţia a făcut o serie de dezvăluiri care nuanţează incidentul: cei trei nu numai că erau implicaţi în activitatea politică de extremă dreapta din Ungaria, dar avea legături cu diferite organizaţii musulmane suspectate de terorism.

Rozsa Flores şi Vona Gabor, o prietenie ideologică

Liderul celulei de terorişti maghiari era Rózsa-Flores, apropiat de partidul de extremă dreaptă Jobbik. O poză din 2008 (foto), dată publicităţii de către ATV, îl înfăţişează pe Flores alături de liderul Jobbik Vona Gabor, la o întrunire politică a partidului. Această imagine a început să circule prin mediile de presă din Ungaria şi Croaţia, iar sursa ei se pare că este ziarul croat Necenzurirano.

Sursa:http://blog.nouadreapta.org/

2 comentarii:

  1. Şi arătau bine!
    Unul era chiar foarte tânăr...cine s-ar fi aşteptat...ce le poate capul!
    Îmi aduc aminte de ştirea aceasta de pe la TV., nu am prea luat-o în seamă!
    Cred că tot ce se întâmplă în lume ne afectează şi pe noi românii!

    RăspundețiȘtergere