Simbolul OK nu e doar de bine...poate fi si un semn Satanist ! sau sexual....


Cred că oricine este familiar cu simbolul “OK”, făcut cu ajutorul degetelor de la mâna dreaptă sau stângă. Pur şi simplu degetul gros de la mână se atinge de degetul arătător şi astfel se creează un cerc. Celelalte trei degete rămase libere se încovoiază…şi iată semnul OK.

În mod uzual, acest semn înseamnă “bine”, “acceptabil”, “OK”, “aşa e”, adică presupune un rol pozitiv. Dar, pentru ocultişti, semnul OK are o semnificaţie mult mai întunecată. În primul rând, cercul indică zeitatea soarelui pentru francmasonerie. Tot pentru ei, acelaşi cerc reprezintă organul genital al femeii sau yoni. Pe de altă parte, în religia hindusă, semnul OK este un gest sacru care e asociat, la fel, cu organul genital al femeii, ce semnifică perfecţiunea. În rituarile de sex din tantra yoga, semnul OK este un simbol al extazului spiritual şi fizic. În vechea Persie au fost descoperite amulete care aveau semnul OK, simbol ce reprezenta uniunea extatică cu zeităţile păgâne.

În satanism, cele trei degete rămase libere şi aplecate semnifică “Profana Trinitate”: Domnul cu coarne, zeiţa şi vlăstarul lor (Antihristul). Unii merg mai departe şi spun că cele trei degete semnifică numărul 666, ce simbolizează Zeul Soare (Lucifer), Târfa Babilonului şi Bestia (Antihristul).

Aşa că, mare atenţie pe altădată când mai faceţi acest semn…

Sursa:http://lovendal.net/

Un comentariu:

  1. Ok! nu fac semnul de obicei, dar bine ca am aflat ce ar insemna!
    De sris, il scriu ca este rapid!:)


    Multumesc Odorica!

    RăspundețiȘtergere