:: Sportivi giurgiuveni cu care ne mandrim

Titlu*:Sportivi giurgiuveni cu care ne mandrim
Autor:*:http://sictireli.wordpress.com/
Poza:andrada-cioteanu1.jpg
Articol*:Pe cel mai bine documentat blog dedicat sportului minţii (http://iulianceausescu.wordpress.com/) citim cu maximă plăcere o informaţie care are darul să ne umple inimile de bucurie. O şahistă legitimată la clubul Colosseum Giurgiu, antrenată de Adrian Stanca, este Regina Europei. Se numeşte ANDRADA CIOTEANU.
La recent încheiatul concurs de şah CZECH OPEN 2010 (Campionatul European de Amatori ELO sub 1800,), la care au participat 14 jucători din 44 de ţări, a fost prezentă şi sportiva de la clubul Colosseum din Giurgiu. La final Andrada a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Andrada Cioteanu, 22 de ani, joacă şah de performanţă de numai un an, motiv pentru care perioada sa de juniorat a fost forte scurtă. Talentul său a impus-o imediat între cele mai valoroase sportive. Doar o jumătate de punct i-a lipsit la ediţia trecută a Campionatului European să nu obţină locul I, performanţă obţinută anul acesta.

Pe blogul http://iulianceausescu.wordpress.com/ puteţi urmări pas cu pas evoluţia sportivei legitimată la clubul giurgiuvean. Gazda dumneavoastră este specialistul în sah OCTOPUS1977. El vă va desluşi tainele acestei excelente performaţe obţinută de Andrada CIOTEANU.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu