Hitler pictor - Adolf Hitler pictor

Hitler pictor - stiati ca Adolf Hitler a fost si pictor ?

Am stat sa ne intrebam daca Hitler si-a ales bine cariera si daca nu cumva ar fi fost mai bine sa aleaga cariera de pictor ?

Noua ni se pare ca ar fi fost o alegere buna, de vreme ce a reusit sa picteze asemenea tablouri. Unii zic ca ar fi trebuit sa-si dedice viata picturii, altii spun ca s-a priceput sa provoace haos in Euroa cu razboaiele lui. Altii il acuza de genocid.

Voi ce parere aveti despre aceste lucruri ? Va asteptam sa va spuneti parerea dupa ce va uitati la picturile afisate mai jos, picturi facute de Hitler, in acuarele. Picturi facute de cel pa care lumea il cunoaste ca dictator si nu ca artist.

alexandru hategan, hitler, pictor, picturi, artist, arta,  genocid, razboi, adolf hitler, hitler artistalexandru hategan, hitler, pictor, picturi, artist, arta,  genocid, razboi, adolf hitler, hitler artistalexandru hategan, hitler, pictor, picturi, artist, arta,  genocid, razboi, adolf hitler, hitler artistalexandru hategan, hitler, pictor, picturi, artist, arta,  genocid, razboi, adolf hitler, hitler artistalexandru hategan, hitler, pictor, picturi, artist, arta,  genocid, razboi, adolf hitler, hitler artist
Dupa parerea mea, picturile par a fi facute de un om linistit, pasnic cu viziuni normale, si nicidecum de un om care a fost acuzat de genocid. N-as spune ca sunt facute de Hitler

12 comentarii:

  1. Da stiam, ca a fost pictor, zugrav si boschetar. Vazindu-l ca doarme zgribulit de frig pe banca( in parc unui evreu i s-a facut mila de el si i-a dat de pomana o haina.
    Rasplata ati vazut-o cu totii, fata de bunatatea evreului.
    Stiti vorba aceea :"Facerea de bine f.... de mama".
    Cu stima,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu comentez picturile...sunt subiectiva in acest caz...
    Numele A. Hitler mi s-a întipărit în memorie după multe f. cărţi citite, orice lucru pozitiv care ar apărea despre el, nu-mi va schimba părerea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fac apel la inteligenta dvs. doamna Mariana. Toate art. despre Hitler au fost tocmai pentru a scoate in evidenta faptul ca, nu a avut nimic pozitiv, ci numai diabolic. Cred ca inteles toata lumea si in primul rind. dvs.
    Nu astept de la dvs. sa-mi spuneti "bine zici", ca in comediile lui Caragiale.Nu ne sta bine sa ne facem ca nu intelegem.
    Cu deosebit respect,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu de ce nu apare acest art.de azi.
    Astept sa-mi confirmati daca este sau nu o gresala.Art.mele le gasiti pe http://odorica.blogspot.com/ si celelalte.
    M-am saturat sa facem pe prostii si sa nu se puna punctul pe I, de clevetitorii de la posturile de stiri tv. care fac pe atoatestiutorii.Art.Falimentul unei tari !!!
    Nu se vrea sa se spuna adevarul ca, pe linga conditiile vitrege ale climei, o lovitura la baza existentei noastre, este despaduririle muntilor nostrii care mentineau un echilibru in calea puhoaielor. Erau poate pagube mai mici si mai putine vieti omenesti secerate. Dar a fost usor sa ne "intoarca mintea cum au vrut ei", vorba unui clasic in viata.
    Nu vrea nimeni sa ia taurul de coarne. Guvernul da 50 mil. de fiecare mort. Dar ei au luiat miliarde de euro, pe bogatia verde a tarii de mii de ani.
    Am citit ca in sec.XIX traversele de la caile ferate europene au fost facute, din trunchiurile copacilor nostrii din Ardeal seculari. Dar am crezut ca aceea erau primitivi si au pus la dispozitia tarilor civilizate inaintea noastra, bogatia codrilor nostrii seculari.
    Ni se tot flutura prin fata, ca se fac impaduriri. Se fura milioane de hectare de padure si se arata ca s-au pus puieti,pe citeva zeci de hectare. Cind vor tine acestie tinere vlastare, piept puhoiului de ape? Nici peste o suta de ani.Caci cine sa ii ocreteasca pe ei de acum, impotriva apelor vijelioase care matura tot in cale? Cind vom intelege ca aceasta nenorocire, pe linga celelalte abatuta peste capului poporului nostru, este facuta de politicienii nostrii dragi cu buna stiinta, care au fost si sint interesati numai de a fura tot, din tara asta chiar si viata asta amarita, luata inainte de termen.
    Am vazut la tv. ca a murit cel mai batrin senator, din senatul SUA la 92 de ani.M-a imtresionat ca s-a spus ca pe linga ca a ajutat la faurirea si punerea in practica a legilor binevenite pentru poporul american, ca fiind chiar paralizat in carucuior cu rotile nu a lipsit nici odata de la sedintele Senatului American.
    Asa ne trebuie noua, un om dedicat trup si suflet pentru binele poporului.
    Dar noi ne-am ales conducatorii dupa dansul cu fuste crete, dupa manelisti(ei oricum nu sufera de loc).Nu ne-am gindit la noi in primul rind, la fibra noastra ca popor.
    Dar, unde este Presedintele nostru, mai avem presedinte sau si-a dat demisia, sau a fugit cu elicopterul, ca Ceausescu pentru vini mult mai mici?
    E asa fricos si nu vrea sa dea piept cu adevarul gol golut in fata alegatorilor.
    Adevarul este ca nu il doare nici in c.... si-a facut si isi face in continuare interesele lui si nu ale noastre ale tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si artist a ramas in sufletul lui chinuit toata viata. A pictat cu sange intreaga Europa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ca am fost inteleasa gresit, nu il admir.Dar am vrut sa arat adevarul istoric, fara menajamente si nu cred ca s-a inteles gresit altceva, decit din rea vointa.
    Am vrut ca prin art. mele mai barbatesti, sa dau un chilibru acestui blog, cu multe articole copilaresti, care dupa ce sint citite, nu iti ramine in minte, nici macar o propozitie.
    Cu deosebit respect,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  7. De acum incolo, am sa fac apel in comentariile mele la AFIRMAREA PRIN NEGATIE. Asa e bine? Intelege toata lumea?

    Cu bine,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. E şi film pe aceasta tema prin 2002 a fost facut daca nu ma ınşel, Buna Ziua..

    "MAX" se numeşte şi ıl are ın rol principal pe
    John Paul Cusack..

    RăspundețiȘtergere
  9. Şi englezul Winston Churchill a fost pictor...

    NOO PASARAN!

    RăspundețiȘtergere
  10. Lasatio-n pula mea de PREDİCA doamna ODORİCA İON.
    Sunteti mai uzata la minte decat asfaltul autostrazilor de odinioarea ale lui Adolf.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dan Ioanitescu "Si artist a ramas in sufletul lui chinuit toata viata. A pictat cu sange intreaga Europa."

    Superb comentariul tau :) am ras in hohote spontan cand l-am citit !

    RăspundețiȘtergere
  12. Da asa e si cu toate ce a facut Hitler bun sau rau, a ramas un artist in carti de istorie, filme si documentare.

    RăspundețiȘtergere