doar eu


Fiind prima postare cred ca indicat ar fi sa ma prezint.

Sunt o femeie trecuta de jumatatea vietii (daca luam in calcut varsta medie a femeilor din Romania) dintr-o zona cu femei frumoase: Moldova. Vorbind de copilarie imi amintesc cu drag vacantele petrecute la bunici, intr-un satuc intre dealuri, satuc infiintat de catre un razes de a lui Stefan cel Mare dupa batalia de la Podul Inalt conform legendelor locale. Viata a vrut ca la varsta maturitatii sa locuiesc in acel satuc atat de drag.

Pot spune ca, acum, in prag de 37 ani, privind in urma, am trait pentru cateva vieti. Am avut un destin zbuciumat, cu suisuri si coborasuri, cu piscuri si vagauni adanci care m-a intarit, m-a otelit si sper eu m-a facut mai inteleapta.

Prima intalnire cu lumea bloggerilor am avut-o cu 2 ani in urma ca o modalitate de terapie. Eram in una din "vagaunile" destinului meu si nu gaseam nici o cale de revenire. Pe langa psihoterapie, reiki, margelit si goblenit am considerat ca blogul e un mod de exprimare. Un mod in care imi pot spune parerile, durerile si punctul de vedere fara sa ranesc, fara sa acuz si fara sa ma gandesc ca randurile insirate nu vor fi niciodata citite. Cert este ca toate acestea la un loc m-au ajutat sa ma ridic si sa o iau de la capat.

Si iata-ma acum, in prag de an nou, la vremea bilantului, in vreme de criza o femeie implinita afectiv care face planuri de sarbaturi alaturi de sot si minunea lor de baiat, pregatind micuta casa batraneasca din varful dealului pentru magia serii de craciun.

Imi place sa scriu despre sentimente, stari si atitudini, despre mine si despre ce simt eu in mod special dar si sa imi dau cu parerea despre ce se intampla in jurul meu. Uneori sunt critica, alteori caustica, uneori visatoare alteori bine infipta in realitate. Oricum astept comentarii mai acide sau mai blajine, comentarii care imi vor placea sau altele care ma vor pune pe ganduri dar cu siguranta toate comentariile ma vor ajuta sa invat cate ceva despre mine si implicit despre ceilalti.

10 comentarii:

  1. bine ai venit:)
    acolo la etichete trebuia sa-ti pui si numele...ca sa te gaseasca fanii mai usor si sa te siteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi inainte Ioana,si bine ai venit printre noi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai venit în mica noastră comunitate de scriitori :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, Ioana! Inca o Ioana in club :)) Bine ai venit. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare:)...bun venit:)...imi place descrierea ta si presimt ca ai lucruri interesante despre care sa ne vorbesti:)...o seara buna:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine-ai venit, Ioana! Imi pare bine sa te cunosc!

    RăspundețiȘtergere
  7. bine v-am gasit. Aveam emotii pentru prima postare dar deja au fost inlocuite de bucuria intalnirii

    RăspundețiȘtergere
  8. Bun gasit Ioana!
    Iti doresc sa te simti ca acasa! :)

    RăspundețiȘtergere