Vint la pupa

 Mare noroc au  criminalii nostrii, sau ei isi  faciliteaza, acest noroc. Ce vint puternic, bate pentru a ne distrage atentia de la nenorocirile noastre de zi cu zi. Acum este momentul sa prostim oamenii, sa uite ca nu au ce pune pe masa si batrinii stau nopti la rind pentru un kg. de faina si unul de ulei.
Poate, poate ii va trage curentul se se vor duce.... de suflet. Ca si asa nu mai folosesc la nimic. Acum cind hotii tarii au furat si fura munca lor. De cine nu mai este nevoie, la gunoi cu ei.. Ce atita grija. Nu mai este valabila zicala "cine nu are batrini sa-i cumpere". Pentru conducerea tarii  batrinii, sint niste rebuturi care, fac umbra pamintului degeaba. Maninca mincarea degeaba. In  loc sa bage in buzunarele  criminalilor banii,  ei vor si se incapatineaza sa traiasca.
Dar e mana cereasca  acum cind arestarile  ca la teatru, se desfasoara in  fata ochilor nostrii la tv.,  noi ca niste copii fara minte ne uitam avizi la Vintu in carucior, la Popa un dandy de prima mina,
la Necolaiciuc cu catuse. Si asta ne tine de foame, de bucuria Pastelui. Se exploateaza  felul nostru balcanic de a fi. Curiosi, birfitori, rizatori. Chiar daca suferim, stim pentru ce, pentru a ne satisface curiozitatea si a avea subiecte de birfa.
Acestia sintem, asa ne trebuie. Important este ca, securitatea prin specialistii lor stiu sa exploateze PROSTIA SI MAHALAGISMUL NOSTRU DEGENERATIV. Vedeti ca avem specialisti, acolo unde trebuie? Din prostie se exploateazza tara, cu  imprumuturi cu tot. Si prostii platesc, caci ii va costa scump teatrul de la tv. Si asa vom ajunge, unde nici nu vreau sa ma gindesc si cu capul in butoiul cu c....caci a ajuns pina la nas. Dar noua nu ne pute.  Ce pacat ca grosul populatiei este  inapoiat, fara voia lor din cauza saraciei, condamnati la analfabetism, la munca slugarnica si chiar gindirea, slugarnica.
Eu totusi am incredere in tineri. Curaj. Numai in tineri este viitorul nostru,  as fi vrut sa spun ca si in mine, dar..... totusi aveti incredere in mine.  Trebuie sa schimbam situatia de sclavi, a romanilor si asta sta in puterea noastra. Numai sa vrem.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://teodorapetrescu.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu