:: Evreii din Min.de finante pina in 1958

Titlu: Evreii din Min.de finante pina in 1958
Autor:: Odorica Ion
Articol: Foto: David Ben Gurion(1886-1973)primul prim min. al Israelului cu intermitente 1948-1963.
Poate ca pe ocolite, dupa art. cu Ana Pauker, Stalin in fusta cred ca, intelegeti mai bine ceea ce vreau sa va spun acum.Ati vazut cum s-a instalat regimul criminal comunist cu, ajutorul cozilor de topor evrei.
Dar sa stiti ca la Min.de Finante nu s-a clintit nici un salariat, toti erau evrei. (Acest lucru s-a dezbatut, de nenumarate ori la Vocea Americii, Libertatea si Europa libera)De ce? Caci de mii de ani, evreii sint recunoscuti ca cei mai buni finantisti(va aduceti aminte cum acum 6ooo de ani Nabucodonosor a ordonat ca 5ooo de evrei sa fie inchisi intr-un tarc si peste ei a adus elefanti care i-au zdrobit in picioare). Cauza cu ajutorul mintii lor invirteau totul pe degete.
Dar revenind la oile noastre, comunistii cit erau ei de ra, nu au renuntat la evreii din min.de finante caci aveau nevoie de ei. Ei cunosteau totul(si cu ei se putea jefui tara cel mai bine).Abia in anul 1958 au fost scosi evreii din minister cind, s-a format si clasa de finantisti romani, dupa l3 ani de la ocupartea tarii de catre rusi.
S-au alaturat si ei evreilor plecati in Israel, vinduti la ordinul Anei Pauker.
Asa cred ca, acum intelegeti de ce merge treaba, asa cum merge in tara noastra.Nu este nevoie decit de hoti la finante. Ne mai mirau de min .actual de finante, cu dansul sau desucheat, cu cuceririle femeilor tinere, stricind casa altora si apoi dindu-le cu piciorul? Dar mai ales, schimbarea ministrilor la cel mai important minisrter la citeva luni, dovedeste ca nu se urmateste decit, devastarea tarii si acesti pierdevara care nu stiu ce vorbesc, sint cei mai potriviti nu numai la Min.de Finante ci peste tot.
Am vrut doar sa va atrag atentia ca, nici regimul criminal comunist nu a schimbat finantistii evrei.Dupa aceea, vorba lui Shakespeare, " Maurul si-a facut datoria, acum poate sa dispara". Asa si ei unii, au disparut in neant, altii au plecat in tara lor nou formata si au contribuit cu experienta lor la progresul tarii, la bogatia ei.
Cred ca ati inteles exemplul pe care l-am dat.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu