:: fat Frumos este blogger (3)

Titlu: fat Frumos este blogger (3)
Autor:: www.gmxul.ro
Articol: Făt Frumos s-a hotărât în ultimul moment să meargă şi el la festivitatea de premiere a concursului Roblogfest 2010, deşi nu a reuşit să se califice în finală. Deocamdată stă pe un colţ de canapea şi urmăreşte pe cei care trec grăbiţi prin faţa lui. A sunat-o pe Cosînzeana dar aceasta întârzie, ca de obicei. Tipic feminin! Şi nimeni nu îl bagă în seamă, ce enervant! Au început să vină mulţi bloggeri, mai bine s-ar aşeza iar pe canapea, nu are rost să se învârtă de colo colo, poate mai târziu nu mai găseşte loc.
,,Hmmm, uite-l pe X, trece pe lângă mine dar se face că nu mă vede. Păi da.. este supărat că el a comentat de trei ori pe blogul meu şi eu numai odată pe al lui. Lasă că îi trece după ce o să scriu articolul despre Roblogfest şi o să menţionez şi blogul lui."
Şi Cosînzeana nu mai apare. Oare de ce întârzie aşa de mult? Ce plictiseală! Se uită la ceilalţi, le studiază hainele şi iar se enervează. Oare cum de nu i-a venit şi lui idea să îşi ia tricoul acela pe care scrie ,,Cel mai tare blogger din parcare"..? Numai el are cămasă albă. Precis de aceea nu îl bagă nimeni în seamă!
În sfârşit a apărut şi Cosînzeana. Binenţeles că a fost la coafor şi a trebuit să stea la coadă după alte blogeriţe. Auzi tu ce tupeu să nu se ţină seama de poziţia blogului în Zelist!
- Ahhh, uite-o pe X-uleasca. Are bluza şi ciorapi roz???!!!
- Îi stă bine..
- Îndrăzneşti să mă contrazici? ..Şi acum ce faci, lasă telefonul! Pe cine vrei să suni?


Read more: http://www.gmxul.ro/2010/03/27/fat-frumos-este-blogger-3/#ixzz0jLuXg8Xx
--
Visitor Ip: 79.113.152.89

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu