:: Incendiu la Novaci/ A murit arsa de vie

Titlu: Incendiu la Novaci/ A murit arsa de vie
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Articol: În data de 22 martie 2010, ora 10.08, s-a declanşat un puternic incendiu la o casă din sat Novaci, oraş Mihăileşti, jud. Giurgiu. Au ars: acoperişul casei de locuit cu astereală din lemn (90 m2), tavanul camerelor de locuit, mobilierul şi aparatura electrocasnică din 3 camere. Proprietara locuinţei, o femeie în vârstă de 86 de ani, a decedat fiind găsită în bucătăria locuinţei.
Pompierii au stabilit că incendiul s-a declanşat de la unui mijloc de încălzire improvizat.
Astea sunt datele problemei. Acum vă rog să fiţi atenţi la ce urmează. Am aflat din surse că la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru au apă şi spumă de la Garda de Interventie Ghimpaţi. ATENŢIE: Primul echipaj a ajuns la locul intervenţiei la ora 10.37. La circa o jumătate de oră de la anunţarea incendiului!! De ce atât de târziu? Ne spune tot sursa noastră. Autospeciala care intervine are mai mult de 32 de ani vechime şi o greutate de 24 de tone. Distanţa între Ghimpaţi şi Novaci este de 27 de km. Conform reglementarilor în vigoare (?!), viteza medie de deplasare a autospecialelor la interventie este de 60 km/oră. Garda de Intervenţie de la Ghimpaţi nu este dotată cu autospeciale de generaţie mai nouă, de aici şi imposibilitatea de a ajunge în timp scurt la locul incendiului.
Şi acum vă voi spune ceva foarte interesant şi care ridică semne de întrebare. Incendiul a fost anunţat la pompieri la 10:08. Pompierii au sosit la faţa loculuiu la 10:37. Intervenţia a durat circa 26-27 de minute. În timpul intervenţiei a sosit la faţa locului, de la Bucureşti, fiul femeii, aducând cu el coşciugul si crucea. (??) Nedumerirea porneşte de la rapiditatea cu care s-a mişcat băiatul nefericitei bătrâne.

ATENTIE, IMAGINI ŞOCANTE!
ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE PE http://sictireli.wordpress.com/
--
Visitor Ip: 78.96.26.92

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu