:: STOP, jefuirii urmasilor nostrii

Titlu: STOP, jefuirii urmasilor nostrii
Autor:: Odorica Ion
Articol: Stop, jefuirii urmasilor nostrii.(Decit 100 de ani cioara, mai bine 10 ani vultur)
Daca am fost lasi si pentru noi nu am fost in stare de nimic, macar pentru urmasii nostrii din generatia viitoare, sa facem, ce se mai poate face.

Sa stopam spolierea lor, prin a nu aproba creditele, care sint cerute in continuare la FMI.
Ce este greu de inteles? Acesti bani nu merg pentru binele nostru, pentru locuri de munca, penrtru imbunatarirea sistemului de sanatate sau de invatamint.
Acesti bani de duc in buzunarele calailor nostrii, mari cit sacii si in paradisuri bancare, de nu o sa se stie niciodata de ei.
Unde sint banii imprumutqati pina acum? De ce ne trebuiesc altii, cind nu am facut nimic cu ei?Le asiguram hotilor de la conducerea tarii, viitorul imbelsugat pe 5 generatii si noi ne disrtrugem fiinta noastra umana, pe 5 generatii?
Nu avem dreptul macar, gindind ca viitoarea generatie sint urmasii nostrii sa-i condamnam la boli, mizerie, salarii mici si stapinirea tiganeasca.
V-am spus mereu ca toata debandada si anarhia din tara, este in folosul guvernantilor hoti.
De aceea lasa tiganii sa-si faca de cap(o spun in cunostinta de cauza).De cite ori sint nereguli putin spus in tara, la adapostul dezbaterilor de principiu la tv., guvernantii ne mai trag un tun.Le place sa fim ocupati.
In privinta etniilor, ii dezaprob, dar nu pot sa nu recunosc cu cita ardoare isi urmeresc telul lor, ungurii patrunzind la guvernare, tiganii cu lumea lor interlopa.
Blindetea noastra prost, inteleasa ne va face ca in urmatoarea suta de ani, sa devenim robii celorlalte etnii.
Am copiat un art. al Garzii Maghiare(l-am publicat), in care se spunea ca Ungaria este in pragul unui razb.civil din cauza tiganilor.Noi caci, isi bat joc de noi le pupam mina.
Aceste etnii incisive cu toate ca este o diferenta de la cer la pamint intre ele, au atuul ca reusesc datorita faptului ca, calca pe sufletul nostru, pe mindria noastra.
Am fost criticata, ca scriu de rau despre tigani, dar tiganii din cauza libertatii dupa revolutie au ingenunchiat pe romani chiar cadre militare sau politi, care de frica lor acopera totul si le stau la dispozitie, mergind pina unde nici nu ginditi.
Asa ca aceasta anarhie mascata, nu face decit un mare serviciu oligarhiei de la con ducerea tarii si raul cel mai mare urmasilor nostrii.
Nu avem dreptul prin indolenta sa acceptam la nesfirsit aceasta situatie, nevalabila la alte popoare.
Din primavara anului trecut, cind am vazut ce hram poarta si acesti imbecili de la conducerea tarii, trebuia sa actionam prin demonstratii de strada.
Nu sa asteptam sa se pape 2o miliarde euro, dusi in neant si acum sa cerem altii?
Cine are dreptul ca, in numele urmasilor nostrii sa facem noi datorii? Vom avea mai multe locuri de munca?
Vor fi autostrazi si nu vor mai murii oameni nevinovati? Vom traii mai bine? NU ! Vom umple buzunarele altora si la sfirsitul anului, ne vom intreba ca acum . Unde s-au dus banii?
STOP ! Stop, jafului generatiilor viitoare, nu avem dreptul, sa le pecetluim soarta.
Altfel istoria, ne va cataloga ca lasi si iresponsabili.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii:

  1. Ciocolom Odoriko drago!
    Hmmm... Limbajul este mult prea vitriolant si indeamna la ura de rasa... De linsaj vad ca nu sufli o vorba. Asta ar mai fi lipsit. :)) Daca prin absurd te nasteai intr-o satra, ce pozitie ai fi adoptat? Imi place cum scrii dar uneori ataci niste teme ca o extremista. Presupun ca nu esti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sint extremista, dar sint influentata din mediul inconjurator.
    Sint atitea articole, cu dulcegarii adolescentine si cred ca trebuie cineva care, sa puna punctul pe i si sa scrie adevarul crud asa cum este el.

    RăspundețiȘtergere