Iluminatii


Illuminati ne introduce în subconştient anarhia, prin marile filme hollywoodiene! După anarhie, va urma controlul unic mondial…

Înainte de a trece la subiectul propriu-zis, să vedem mai întâi de unde provine cuvântul “anarhie”. Bineînţeles că din limba greacă veche (ἀναρχία), “anarchia”, fiind format din două rădăcini: ἀν “an”, care înseamnă “fără” şi ἀρχός “arkhos“, care înseamnă “conducător”. Aşadar, “anarhia” înseamnă absenţa unui lider, fără conducător.
Pentru ca “noua ordine mondială”, imaginată se organizaţia Illuminati, să aibă succes, trebuie ca toate guvernele actuale ale lumii să cadă. Şi nu doar guvernele, ci şi armatele lumii, poliţiile, monedele naţionale, religiile lumii. Până se va ajunge la “noua ordine mondială”, în care să existe un singur guvern unic mondial, o singură monedă, o singură armată şi o singură religie mondială (cea luciferică), va exista o perioadă temporară de tranziţie, denumită “Anarhie”. Iar Illuminati ne pregăteşte pentru Anarhie încă din filmele hollywoodiene, astfel încât lucrul acesta să ne intre bine în minte şi în subconştient.
Şi începem cu superproducţia din 2008 intitulată “Black Knight” sau “Cavalerul negru”. Subiectul filmului este următorul (citez de pe cinemagia.ro):
O urmare a hitului de acţiune Batman Begins, Cavalerul negru îi reuneşte pe regizorul Christopher Nolan şi pe starul Christian Bale, care reia în această nouă peliculă rolul lui Bruce Wayne/Batman. Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon şi a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o stârpi definitiv. Iniţial, triumviratul se dovedeşte a fi eficient, dar în curând cei trei devin ţinta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă oraşul în anarhie, forţându-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniţă dintre erou şi răzbunător.
Priviţi mai jos afişul filmului:
Priviţi şi ce scrie pe capul de afiş al filmului:
În traducere: BINE AŢI VENIT ÎNTR-O LUME FĂRĂ REGULI. Adică, ANARHIE, mijlocul prin intermediul căruia Illuminati îşi poate realizarea controlul total asupra lumii.
Trecem la un alt film: “Rise of the Planet of The Apes”, adică “Planeta maimuţelor: Invazia”, un film apărut în anul 2011. Un alt blockbuster de succes. Priviţi afişul filmului de mai jos:
Ce scrie în capul de afiş al posterului? EVOLUTION BECOMES REVOLUTION, adică “EVOLUŢIA DEVINE REVOLUŢIE”. Maimuţele în acest film reprezintă de fapt oamenii simpli care sunt îndemnaţi să se revolte împotriva orânduirii actuale a lumii, pentru a se instaura… aceeaşi ANARHIE!
O altă superproducţie în care se sugerează revolta, revoluţia şi, deci, instalarea anarhiei, este filmul din 2005 “V: For Vendetta”. Priviţi din nou unul din afişele producţiei:
“FREEDOM! FOREVER!”, adică “LIBERTATE! PENTRU TOTDEAUNA!” Oamenii se vor lăsa păcăliţi şi atraşi de acest mesaj… cine nu şi-ar dori libertatea pentru totdeauna? Însă ei nu ştiu că “revoluţia” înseamnă intrarea în ANARHIE, pentru ca apoi, o “forţă miraculoasă” să vină pe Pământ şi să propună soluţia perfectă: guvern unic mondial, adică control unic mondial. Adio, libertate!
Priviţi ce simbol se află situat între FREEDOM! şi FOREVER! Pare un V înscris într-un cerc… dar dacă îl întoarcem invers devine un “A” înscris în cer, adică simbolul ANARHIEI.
Şi ajungem la o nouă super-producţie a anului 2013, de data aceasta “White House Down”, adică“Asediu la Casa Albă”, un film în care se vorbeşte despre atacul împotriva guvernului american, prin dărâmarea simbolului ei, Casa Albă. De fapt, acest lucru îşi doreşte şi Illuminati: dărâmarea guvernelor lumii, pentru instaurarea ANARHIEI.
Ei bine, coincidenţă sau nu, atât filmul “V: For Vendetta” din 2005, cât şi “White House Down” din 2013 au aceeaşi coloană muzicală la finalul filmului: melodia lui Rolling Stones, “Street Fighting Man”, adică “Luptătorul de pe stradă”. Aceasta este o cunoscută compoziţie muzicală politică, cu accente revoluţionare, de luptă împotriva guvernului. Câte mari producţii cinematografice au aceeaşi coloană sonoră la final? Extrem de rar se întâmplă acest lucru, şi nu e nici coincidenţă şi nici greşeală. Şi asta pentru că ambele filme arată cât de vulnerabile sunt guvernele faţă de instalarea anarhiei. Cântecul de final are rolul de a sublinia acest lucru, prin efectul său subliminal asupra subconştientului.
Aşadar, pregătiţi-vă pentru ANARHIE şi ceea ce va urma după ea!
lovendal.ro

2 comentarii:

  1. :))
    Săru'mâna Odorică,
    Illuminati... este o glumă. Realmente este. Lansatorul ei, filozoful, sociologul, scenaristul,scriitorul Robert Anton Willson, părintele sistemului filosofic numit discordianism şi al religiei discordianiste s-a jucat ca să râdă de oameni... Caută-l rogu-te pe Wikipedia. Merită să faci un articol despre el. A fost genial...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe http://lovendal.ro totul este filozofic, ipotetic.....nimic nu este adevarat 100 %.
    Somn usor, Odorica

    RăspundețiȘtergere