Kirby


Iată-l! El e Kirby, omul-minune care se hrăneşte doar cu aer şi lumină, neavând nevoie de mâncare! Astfel, s-ar putea obţine nemurirea şi întinerirea!

Milioane de oameni se luptă cu excesul de greutate, iar revistele sunt pline de sfaturi de la experți care ne informează cum să fim mai sănătoşi prin alimentaţie. Există companii care câștigă miliarde de dolari din profitabila industrie a dietelor alimentare.
Aşadar, ţinând cont de toate aceste lucruri, o să ni se pară ciudat să auzim de un om “respirator” (“breatharian” în limba engleză), care trăieşte din aer şi nu din mâncare. Numele său este Kirby de Lanerolle, provine din Sri Lanka și afirmațiile sale sunt absolut uimitoare.
Kirby spune că el îşi poate extrage caloriile necesare vieţii din “fotonii de lumină, din vibrații și din aer”. El recunoaşte că a mai consumat foarte rar şi mâncare adevărată, dar, de fiecare dată, se simțea rău după ce o consuma. El, de obicei, nu mănâncă nimic, decât o bucăţică mică de pâine şi o gură de vin, care însă fac parte din ritualul religios.
“În ultimele 10 luni n-am mâncat decât de 7 ori”, a declarat Kirby canalului TV National Geographic, adăugând faptul că “atunci când mănânc, mă simt extrem de obosit”. În urmă cu 5 ani, Kirby a hotărât să nu mai mănânce, şi asta după ce a auzit de oameni care nu au mâncat de 6 ani şi nu au băut apă timp de 40 de zile. Apoi, după ce a citit din opera unui maestru spiritual, Kirby a devenit convins de faptul că diabetul, cancerul şi bolile de inimă sunt cauzate de mâncare.

Scopul lui Kirby este acela de a-i învăţa pe alţii cum să devină “respiratori”. Oamenii au frică şi cred că dacă nu vor mânca vor muri. Dar Kirby crede că totul e doar la nivel mental şi că prin “hrănirea cu aer” omul poate deveni nemuritor şi chiar întineri.
lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu