Ingrid si Roberto


Ingrid şi Roberto, cei doi copii ai lui Sandu Neagu, sunt obligaţi de mama lor să cerşească pentru a supravieţui

ARTICOL POSTAT DE: George Mitu   Twitter

POSTAT: 18 Ianuarie 2014, Ora 23:45

Sandu Neagu, fost mare fotbalist al Rapidului şi al echipei naţionale, s-a stins în aprilie 2010, în urma unui stop cardiorespirator. El a lăsat în urmă o soţie şi doi copii, iar situaţia acestora e dramatică. Pentru a avea ce să mănânce, Ingrid (11 ani) şi Roberto (9 ani) au ajuns să cerşească!

  • Înainte să fie răpus de un stop cardio-respirator, la 61 de ani, Sandu Neagu obişnuia să-i ia pe Ingrid (în stânga) şi pe Roberto (centru) la antrenamentele Rapidului şi chiar să se joace cu ei pe gazonul stadionului din Giuleşti
Mihaela Neagu, sora mai mare a “eroului de la Guadalajara”, a dezvăluit, în săptămânalul Fanatik, că Ingrid şi Roberto, cei doi copii ai fostului fotbalist, sunt obligaţi de mama lor să cerşească. “Ingrid şi Roberto locuiesc în prezent la un internat, dar Cristina, mama lor, vine şi-i ia în fiecare zi şi-i trimite la cerşit. Am vrut să iau copiii sub tutela mea, dar sunt principala ei sursă de venit şi m-a refuzat. Vă vine să credeţi că Ingrid şi Roberto nu ştiu să citească la vârsta lor!?”, a declarat Mihaela Neagu, în Fanatik. Situaţia actuală a familiei Neagu este dramatică, dar şi în trecut au trăit la limită. Pentru o vreme au dormit sub tribuna Stadionului Giuleşti şi au stat la mila oamenilor din fotbal.

Foştii rapidişti îi mai ajută cu bani


Mircea Lucescu le-a cumpărat o casă într-o localitate din judeţul Argeş, însă Sandu Neagu a refuzat să se mute acolo, pe motiv că respectiva locuinţă se afla într-o avansată stare de degradare. Dinu Gheorghe le-a închiriat un apartament în Bucureşti, iar Dani Coman, Cristi Săpunaru şi George Copos le-au dat bani. Galeria Rapidului s-a mobilizat şi ea şi a plătit înmormântarea lui Sandu Neagu, inclusiv locul de veci.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ingrid-si-roberto-cei-doi-copii-ai-lui-sandu-neagu-sunt-obligati-de-mama-lor-sa-cerseasca-pentru-a-supravietui-478902.html#ixzz2qpdv1KP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu