Nikola Tesla (1856-1943)


A fost Tesla “savantul Illuminati”? Chiar dacă Tesla nu a dorit, invenţiile sale au fost folosite în scopuri malefice de forţele luciferice care conduc această planetă!



Toate articolele care le-am publicat până în prezent pe site-ul “Secretele lui Lovendal” au fost apreciative şi pozitive la adresa lui Tesla. Dar, dacă există “schelete în dulap” şi în cazul marelui savant? Dacă acest Tesla nu e ceea ce se crede despre el? Dacă Tesla a lucrat pentru organizaţia Illuminati, căreia i-a oferit toate descoperirile şi invenţiile sale geniale? Dacă Tesla e “mâna Satanei” pe Pământ, ca să zic aşa? Dacă ne-am înşelat cu privire la bunăvoinţa sa faţă de omenire? Sau dacă bunăvoinţa sa a fost una autentică, iar toată opera sa a fost “acaparată” de forţele malefice ale acestei lumi? Toate aceste întrebări sunt doar nişte ipoteze, dar la care trebuie să ne gândim cu multă atenţie.
De ce-a fost Tesla finanţat de un mare membru Illuminati?
Într-adevăr, dacă analizezi puţin biografia lui Tesla, sunt lucruri care pur şi simplu te surprind. E ceva care nu se leagă… Mulţi conspiraţionişti spun că Illuminati şi Oculta Mondială au luptat pentru ca descoperirile lui Tesla cu privire la “energia liberă” să nu fie niciodată publice. Dar, totuşi, cine l-a finanţat pe Tesla pentru a-şi realiza experimentele? Nimeni altul decât J.P. Morgan, unul dintre cei mai puternici şi mai influenţi oameni Illuminati din istorie. J.P. Morgan i-a oferit lui Tesla 150.000 dolari (o sumă imensă acum peste 100 de ani), pentru a construi un turn care să utilizeze frecvențele naturale ale Universului nostru pentru a transmite tot felul de date. Turnul a fost folosit de Tesla pentru a-şi pune în aplicare viziunile sale “nebuneşti” cu privire la energia Universului.
Este Tesla adevăratul creator al proiectului malefic HAARP?
Dar oare au fost propriile idei ale lui Tesla sau acesta n-a fost decât instrumentul unei forţe supranaturale (poate Lucifer) şi a organizaţiei care i se închină lui Lucifer, Illuminati? Nu cumva Tesla a inventat programul HAARP folosit în prezent, în scop malefic, de către americani? HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program – Programul de Cercetare Aurorală Activă a Frecvenţelor Înalte) este responsabil (precum se ştie, şi precum am arătat de nenumărate ori pe acest site) pentru crearea şi manipularea vremii, pentru proiectul “Blue Beam”, pentru controlul minţii şi pentru multe alte lucruri.
Tesla a creat “evenimentul Tugunska” din 1908?
S-a jucat Tesla cu focul sau a ştiut ce face? Există, de exemplu, multe speculaţii care cred că “evenimentul Tugunska”, care a avut loc în iunie 1908, şi care a distrus 2.000 de kilometri pătraţi de taiga în Siberia, ar putea fi legat de experimentele lui Tesla privind transmisiile wireless (citeşte mai multe în acest articol de pe site-ul teslasociety.com). Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci stau şi mă întreb: ce fel de minte diabolică a avut Tesla de a realizat o asemenea grozăvie pe Pământ? Evenimentul Tugunska a fost unul fericit, în sensul că pe suprafaţa sa nu se găseau oraşe şi sate; dacă acesta s-ar fi întâmplat în Europa occidentală, în zona Parisului, de exemplu? Pur şi simplu, ar fi ras de pe suprafaţa Pământului o întreagă aglomeraţie urbană şi poate că milioane de oameni ar fi murit în mod nefericit.
Tesla n-a fost pământean!Dar Tesla a fost cu adevărat pământean? Într-un articol scris nu demult (Marele fizician Tesla s-a născut pe o navă spaţială care venea de pe planeta Venus! Deci, nu era de origine pământeană…) arătam o ipoteză locantă conform căreia Tesla n-ar fi avut o origine nepământeană. Că o fi adevărată presupunerea, habar n-am; ceea ce ştiu, din diferitele biografii citite până în prezent despre Tesla, este faptul că acest mare savant a avut diferite viziuni de lumină, asupra cărora nu avea niciun control. Mintea sa îi era “torturată” cu diferite imagini luminoase, care îi păreau atât de vii încât credea că sunt reale. Atunci când locuia în camera sa de hotel, Tesla susţinea că vorbea cu diferite fantome din trecutul său. Acelaşi mare inventator era obsedat de numărul 3, şi avea fobii ciudate, ca de exemplu aversitatea faţă de cercuri.
E posibil ca Tesla să nu fi fost conştient de faptul că invenţiile sale ar putea fi folosite în scop malefic de forţele luciferice / Illuminati care vor să conducă această lume; poate că Tesla credea că el face un bine omenirii. Dar, se pare că tehnologia lui Tesla care ar fi putut face cel mai mult bine omenirii – energia liberă – este ţinută la sertar, în secret, de Illuminati, sau poate deja cei din Oculta Mondială o folosesc în interes propriu sub o altă formă…
lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu