Video cumplit



VIDEO CUMPLIT! Aproape leșinat, împietrit de spaimă și durere, un suflet se luptăpentru viață… totul în râsetele asistentei. IMAGINEA DEGRADĂRII ROMÂNIEI VIDEO CUMPLIT! .

Societatea românească de astăzi a decăzut puternic, suntem la apusul civilizației românești, bineînțeles se pune întrebarea când a fost societatea românescă un exemplu bun de urmat. Urmăriți clipul de mai jos, filmat la Bacău, într-o familie despre care nu avem prea multe informații, și o să găsiți explicații la foarte multe probleme cu care se confruntă societatea românescă acum și cu care se va confrunta în viitor.
O să aflați de ce copiii din ziua de astăzi trec nepăsători pe lângă animalele sau oamenii afați în suferință, pe care îi mai ajută uneori cu un cuvânt de ocară sau cu un picior și un scuipat bine plasate, o să realizați de ce nu mai lasă aceștia locurile în autobuz bătrânilor, gravidelor sau celor ce vădit suferă, o să realizați de ce copiii fură, mint,  lovesc, înșală și uneori iau viața altora.
Educația oferită de părinți este mama tuturor răspunsurilor. Cand privesti comportamentul unui copil atunci vezi intreaga educatie pe care a primit-o sau nu. In cazul de fata, copilul find mult prea mic ca sa discearna, intreaga vina apartine parintilor. Când educația oferită de aceștia este egală cu zero, atunci este grav de tot. Este extrem de grav ca un părinte să vadă cum copilul său chinuie un animal neajutorat și să nu facă nimic, din contra sa rada si sa incurajeze continuarea comportamentului..
Recunosc că până acum nu mi-am putut imagina o astfel de scenă și nu credeam că există în țara asta astfel de indivizi …O pisică, speriată până la cer și aproape leșinata, este izbită, sucită, răsucită de o copilă în fața familiei care, în loc să oprească tortura și suferințele animalului, nu face decât să filmeze și să încurajeze comportamentul deviant al tânărului vlăstar. Aceasta este Romania secolului XXI..
Dragi părinți, copilul vostru nu este vinovat cu nimic, ci voi sunteți. Păcat că Divinitatea îngăduie existența unor astfel de scene. Îmi este scârbă că respirăm același aer. Dumnezeu vă vede. Copilul acela, când veți fi voi pensionari și neajutorați, așa va face și cu voi, daca voi acum nu ii explicati ce este mila, ajutorul, bunul simt. O să țipați atunci vrute și nevrute, dar să nu uitați CINE L-A EDUCAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu