Palat tiganesc

Un palat tiganesc din Timisoara va fi demolat in maxim o luna

autor: FrontPress 24.01.2014

0Primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat vineri că a fost câştigat un proces care va permite autorităţilor locale să demoleze un palat ţigănesc din zona Prințul Turcesc, construit ilegal.
“Am câștigat în instanță definitiv, irevocabil, procesul cu cei care au construit asemenea mizerie și ne-am adresat executorilor pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești care prevede demolarea a ceea ce s-a construit ilegal. Clădirea este situată pe strada Musorgski la numărul 7. Pârâtul este Neda Florian. Iată că Primăria continuă seria succeselor în instanță. Vom fi necruțători față de oricine încalcă legea. În 12 decembrie 2013 s-a dat sentința, dar abia acum am primit motivarea sentinței”, a declarat edilul şef.
“Neda Florian a obţinut o autorizaţie de construcţie pentru P+1, Primăria Timişoara fiind proprietar pe o pătrime din clădire. Face omul un palat cu 5 nivele, Primăria căştigă procesul, urmând ca nivelele să fie date jos”, a declarat la rândul lui viceprimarul Traian Stoia.
Proprietarii clădirii ridicate ilegal au la dispoziţie 30 de zile să aplice hotărârea jduecătorească şi să demoleze ei construcţia. În caz contrar, demolarea se va face de autorităţi, dar tot pe cheltuiala proprietarului.Sursa: FrontPress.ro
312

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu