Sicrie de plastic


Agenţia pentru Situaţii de Urgenţă din SUA cumpără “sicrie” de plastic în valoare de 1 miliard de dolari, în care ar putea fi incinerate zeci de milioane de persoane! Pentru ce!?

Federal Emergency Management Agency, adică Agenţia Federală de Situaţii de Urgenţă a Statelor Unite, cumpără sicrie de 1 miliard de dolari!, scrie site-ulTellmenow.com. Preşedintele american Obama acţionează din umbră pentru a pregăti o acţiune în cazul în care va apărea o revoltă generală a americanilor, care să ducă la o revoluţie, în acest caz scenariul fiind acela uciderea unei părţi importante din populaţie, pentru înăbuşirea răscoalei. Primul pas al acţiunii ar fi acela de dezarmare a cetăţenilor şi aruncarea lor în centrele de detenţie FEMA; în timpul posibilei revoluţii, mulţi oameni vor muri, atât în lupta civilă cât şi în taberele de concentrare, o circumstanţă inevitabilă pentru care preşedintele Obama se pregăteşte.
De aceea, guvernul Statelor Unite, prin FEMA, a ordonat cumpărarea de sicrie în valoare de 1 miliard de dolari! Ceea ce înseamnă că, pentru FEMA vor fi disponibile numai puţin de 5 milioane de sicrie, în mai multe locaţii de pe teritoriul SUA. Conform proprietarilor de pământ, guvernul deja închiriază diverse locuri din toate statele americane, pe care sunt instalate aceste sicrie.De aceea, guvernul Statelor Unite, prin FEMA, a ordonat cumpărarea de sicrie în valoare de 1 miliard de dolari! Ceea ce înseamnă că, pentru FEMA vor fi disponibile numai puţin de 5 milioane de sicrie, în mai multe locaţii de pe teritoriul SUA. Conform proprietarilor de pământ, guvernul deja închiriază diverse locuri din toate statele americane, pe care sunt instalate aceste sicrie.
Un bărbat a dat peste una din aceste locaţii, observând mai multe sicrie, care nu sunt obişnuite, din lemn, ci simple, din plastic. Ele arată, de fapt, ca nişte lăzi de plastic. Sicriile sunt excesiv de mari pentru o singură persoană, aşa că în ele ar putea să încapă foarte uşor 3 sau 4 cadavre. Containerele de plastic, sub patentul # 5,425,163, “reprezintă containere de incinerare pentru mai multe cadavre” şi care “generează foarte puţină poluare”. Adică, într-un “sicriu” de genul acesta vor putea fi aruncate până la 4 cadavre, care nu vor fi îngropate, ci pur şi simplu arse.

În afară de acestea, Departamentul Securităţii Interne a ordonat deja 14 milioane de saci de cadavre. Ce i-ar împinge pe guvernanţii americani să cumpere sicrie şi saci de cadavre, ca şi cum ar anticipa zeci de milioane de morţi!?


lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu