Implicare

Noua Dreapta se va implica “major” in campaniile electorale din 2014

autor: FrontPress 23.01.2014

NDSâmbătă, 18 ianuarie 2014, în staţiunea Predeal, sub patronajul preşedintelui Tudor Ionescu, s-au desfăşurat lucrările Conferinţei naţionale a Noii Drepte din România. Această conferinţăr, conform tradiţiei organizaţiei, se desfăşoară în fiecare an, în luna ianuarie şi are ca obiective:
– Analiza activităţii şi raportul pe anul precedent;
– Direcţiile şi măsurile ce urrmează a se desfăşura şi aplica pe anul 2014.
În ceea ce priveşte anul 2013, pentru Noua Dreaptă a fost un an cu evenimente deosebite. Am să fac referire doar la acţiunile desfăşurate de organizaţie, în zonele fierbinţi din Harghita, Covasna şi Mureş, unde s-a simţit prezenţa NOII DREPTE ca o formaţiune politică implicată direct în apărarea INTEGRITĂŢII ŞI SUVERANITĂŢII ROMÂNIEI, contracarând prin marşuri, mitinguri şi proteste la declaraţiile şi violenţele lansate de extremiştii separatişti, şovinii unguri şi secui.
Liderii filialelor din ŢARĂ prezenţi la CONFERINŢA NAŢIONALĂ, împreună cu conducerea centrală a NOII DREPTE şi-au stabilit principalele obiective pe 2014.
Dintre cele mai importante acţiuni la care Noua Dreaptă se va implica, prin toate filialele, se disting cele 4 mari acţiuni la care organizaţia va fi prezentă şi anume: 15 martie, Ţebea, 6 octombrie şi 1 Decembrie. Sunt acţiuni la nivel naţional scrise clar în agenda de lucru.
În ceea ce priveşte filiala din Arad, avem directă implicare în special în acţiunile de pe 15 martie şi 6 octombrie, Aradul fiind o zonă sensibilă vizând pseudopartidul antiromânesc care este UDMR şi care, an de an, provoacă aici, la Arad, cu largul concurs al unei administraţii conduse de alogeni precum primarul Falcă, preşedintele CJ Arad Nicolae Ioţcu şi compania din fruntea PD-L Arad, de multe ori străină de sentimentul patriotic şi românesc, de multe ori permiţând elementelor făţiş antiromâneşti să se manifeste aici, la noi acasă, cu steaguri şi discursuri ce sfidează România ca stat naţional, indivizibil şi unitar. 2014 este anul în care Noua Dreaptă, va fi mult mai vizibilă, şi aici la Arad, pentru a stopa astfel de manifestări iredentiste, revizioniste, şovine şi antiromâneşti.
Pe altă direcţie Noua Dreaptă va menţine relaţiile internaţionale cu organizaţii ce au cunoştinţă naţională, în special cu organizaţiile frăţeşti din Republica Moldova (care au fost împiedicate să vină la Predeal, neacordându-le viza de intrare în România, în timp util!).
Pe parcursul anului 2014 Noua Dreaptă se va implica major în cele 2 campanii europarlamentare şi prezidenţiale. Fac precizarea că în luna martie ne vom pronunţa punctual cu precizie la campania europarlamentară cu candidaturi, alianţe şi strategii concrete.
Tot pentru 2014, Noua Dreaptă va derula o serie de campanii de tip social, implicându-se în acţiuni caritabile de sprijin pentru familii nevoiaşe din România.
O altă direcţie principală şi fundamentală pe 2014 este implicarea Noii Drepte în stoparea vânzării terenurilor către cetăţenii străini. Pentru pământul ţării s-a vărsat sânge românesc eroic, iar nici euro şi nici valuta străină nu poate acoperi valoarea gliei străbune. Ne vom opune unor astfel de legi şi, mai ales, a unor astfel de practici.
Tot pe această coordonată Noua Draptă se opune ferm politicii deplasate de regionalizare a ţării.
La ora actuală, alcătuirea României pe judeţe este una bine structurată şi dă posibilitatea unei dezvoltări sub toate aspectele: scciale, economice şi culturale, cu un caracter UNITAR al ŢĂRII ceea ce este vital pentru România, într-o zonă în care mişcările separatist etnice încep a fi remarcate şi sprijinite de la Budapesta, chiar făţiş.
În ceea ce priveşte doctrina Noii Drepte, ne vom urma calea de adevăraţi români, iar pentru cultivarea spiritului românesc autentic Noua Dreaptă va înfiinţa în 2014 o bibliotecă naţionalistă atât în mod clasic (cărţi, documente, arhivă) cât şi pe suport electronic (digital). Biblioteca va funcţiona la Bucureşti.
Tot în 2014 se va organiza şi o tabără de vară pentru tineret, care va fi stabilită în timp util. A consemnat Angel Popescu, preşedintele Noii Drepte Arad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu