Vulturul in furtuna

Vulturul in furtuna


Stia-ti ca vulturul stie cand se apropie furtuna cu mult inainte de a se dezlantui? Vulturul zboara catre un locsor foarte sus si asteapta ca vantul sa bata.

Cand furtuna se porneste, aripile sale se aseaza in asa fel incat vantul il va ridica deasupra furtunii. Cat timp furtuna se dezlantuie dedesupt, vulturul zboara deasupra.


Vulturul nu scapa de furtuna ci el se foloseste pur si simplu de ea pentru a se ridica mai sus. Este ridicat de vintul care aduce furtuna.

Cand furtunile vietii se abat asupra noastra ne putem ridica deasupra lor indreptandu-ne mintea si credinta catre Dumnezeu.


Furtunile nu ne pot birui ,ci mai mult primim puterii de la Dumnezeu sa ne ridicam deasupra lor. Dumnezeu ne ingaduie sa plutim pe aripile furtunii adusa de boala, tragedie, probleme si dezamagiri in viata noastra. Putem zbura deasupra furtunii numai daca ne ajustam si ancoram, mintea si credinta in Dumnezeu, El este in final ce-L care potoleste furtuna.

Amintiti-va, nu este problema vietii care sa ne doboare, este modul cum ne raportam noi la acea problema . Biblia spune:
“Cei ce se incred in Domnul isi inoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc” Isaia 40: 31

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu