Widget statistici blogger - blogspot

Dupa zeci de ore de munca grea- am creat ceva cu totul special pentru bloggerii care detin un blog blogspot: un widget cu doua functii deosebite.

1.) Afiseaza statistici despre numarul total de postari si comentarii de pe blogul tau.
2.) Primesti mii de linkuri automat daca alti bloggeri preiau widgetul de pe blogul tau
Widgetul este construit pentru a fi folosit cat mai usor de catre orice blogger, fara cunostinte de programare. Doua clickuri si ai widgetul instalat pe blog. De aici incolo, "se descurca singur". Widgetul functioneaza ca un sistem MLM: distribuie linkuri pe alte bloguri automat, fara inscriere, fara a mai cauta schimb de linkuri, sau directoare web.

De exemplu "Ionel" preia widgetul de pe blogul tau, si il pune pe blogul lui. Widgetul tine minte ca a fost luat de pe blogul tau, si va pune automat un link catre tine, pe blogul lui Ionel. De pe blogul lui Ionel preiau widgetul Laura, Madalina si Danut, si il pun pe blogul lor . Widgetul tine minte ca prima data a fost preluat de pe blogul tau, dar tine minte ca a fost preluat si de pe blogul lui Ionel. Astfel, linkul tau, dar si linkul lui Ionel va aparea pe blogurile lui Laura, Madalina si Danut. Si procesul continua la nesfarsit, widgetul tinand minte fiecare blog pe care a fost anterior, si adaugand linkuri pe blogurile urmatoare. Cel mai important lucru este ca TU sa distribui widgetul catre cat mai multi bloggeri, astfel vei primi enorm de multe linkuri, si ghici ce:GOOGLE TE VA GASI MULT MAI USOR, SI TE VA AFISA MULT MAI SUS IN REZULTATELE CAUTARILOR.

In afara de promovarea automata SEO, widgetul ofera o experienta placuta vizitatorilor tai, informandu-le cu numarul total de postari si comentarii.

Pentru a lua widgetul in blogul tau si a incepe campania SEO da click pe butonul din bara laterala, de sub statistici, pe care scrie: "Adauga si tu", alege blogul pe care vrei sa il pui, si...atat.

De aici incolo, iti mai ramane sarcina de a-le spune tuturor sa il preia de pe blogul tau.Bafta!

Dupa ce l-ai adaugat, poti lasa un comentariu, sa stim si noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu