Democratie adevarata acum

Miniatura della versione delle 16:48, 4 dic 2006OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva STATULUI. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui.
"A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"
Ati fost invatati, educati, indoctrinati , ca ANARHISMUL este ceva RAU, de fapt asa cum gandim NOI ,ganditi si DUMNEAVOASTRA dar va este frica sa RECUNOASTETI ! Cititi si veti vedea ca suntem la fel ca voi, nici mai buni, nici mai rai!De ce avem FATA ASCUNSA DE O BATISTA? Simplu, fiindca PUTEREA ne haituieste, vor sa ne identifice, sa ne aresteze,LE ESTE FRICA DE NOI! Este insa si un fel de "moda" la tinerii anarhisti. Noi nu reprezentam acei demonstranti care sparg vitrinele magazinelor ca sa fure bunuri, noi ne luptam cu fortele de represiune ale PUTERII, ale STATULUI, politia, jandarmii sau armata care, pe bani putini, NE PROVOACA,NE BAT SI NE OMOARA ca sa nu mai protestam impotriva masurilor criminale ale sefilor lor, AFLATI TEMPORAR LA PUTERE.
Si NU UITATI! Desi nimeni nu a spus-o,si nici nu vor sa o spuna, REVOLUTIA din decembrie 1989 a fost o revolta a ANARHISTILOR REVOLUTIONARI,grupuri mici de tineri non conformisti,cu fetele ascunse, dornici de libertate, care,cu pietre,bete,sticle incendiare, cu grafitti pe ziduri, cu baricade, s-au luptat cu armata si militia lui Ceausescu pentru libertatea ROMANIEI ! Noi nu ne-am revendicat niciodata victoria impotriva dictaturii ceausiste,deoarece nu avem nevoie nici de laude si nici de multumiri,dar vom continua sa luptam la fel contra potentatilor PUTERII. In 1989 i-ati declarat "revolutionari",acum, daca vor iesi in strada la fel de violenti ii veti numi "anarhisti".DE CE azi, conducatorii pot sa-si apere locurile caldute din fruntea PUTERII cu bastoane,catuse si gaze lacrimogene iar noi trebuie sa-i lovim doar cu buchetele de flori de papadie?
Previzualizaţi
http://ortodoxwar.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu