Parada - Festivalul baloanelor cu aer cald 2011 Campul Cetatii

Parada - Festivalul baloanelor cu aer cald 2011

Parada baloanelor cu aer cald va fi organizata si anul acesta in localitatea Campul Cetatii, judetul Mures, langa Sovata. Ca si in anii precedenti, festivalul baloanelor va atrage mii de vizitatori. Evenimentul se desfaroara in perioada 23-25 septembrie 2011. Zborurile cu baloanele cu aer cald vor fi efectuate incepand de sambata, intre orele 07.00 - 09.00 , si 18.00 - 19.00.
Parada baloanelor cu aer cald 2011 Campul cetatii

Intre orele 14.00 si 16.00 spectacolul va fi facut de zboruri cu deltaplane si parapante cu motor. Daca doriti sa luati parte la parada baloanelor cu aer cald, poate aveti sansa sa zburati si cu aceste aero-masinarii, negociand cu pilotii, eventual oferindu-le ceva banuti... Iar daca doriti sa zburati cu baloanele cu aer cald, aveti doua optiuni: zbor pe distanta mare, si "lifting"(sunteti ridicat la cativa metri de pamant, dupa care balonul cu aer cald coboara, in timp ce este ancorata cu o franghie).
Azi (sambata, a doua zi de parada baloanelor) am fost in Campul cetatii, asadar date de la fata locului:

Preturi:

Bungee Jumping: 90 Lei saritura
Elevatie cu balonul: 20 Lei
Zbor cu balonul cu aer cald: 300 Lei



Anul trecut zborul cu baloanele cu aer cald pe distanta mare costa peste 200 lei , iar liftingul 20 de lei. Sugestie: nu aruncati banii pentru lifting(te ridica doar la cativa metri, iar dupa 2 minute te coboara), mai bine mancati la fata locului un pastrav prajit la gratar sau in ulei,un gulash unguresc si beti o bere cu acei bani.

Bafta, si ne vedem in Campul Cetatii la festivalul baloanelor cu aer cald (daca vremea tine cu noi) ;).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu