Romania a ajuns un fel de carciuma a lui Basescu

 

Chefuri in Bucuresti,chefuri la “Ciresica”,chefuri la vila din Neptun,chefuri si paranghelii prin toata tara!

Tot timpul cu paharul in mana,Basescu a transformat Romania intr-o carciuma cu orchestra de pupincuristi care canta manele CARMACIULUI ,cu meniuri pe spranceana,bauturi fine si specialitati pentru ai lui si resturi pentru popor,iar singura solutie sa vi la masa bogata a basescului este sa votezi cu el.Doar asa ai sanse ca Basescu sa-ti lipeasca cu scuipat o bancnota pe frunte!
Previzualizaţi
Previzualizaţi
Asezat la mesele bune de lângă orchestră, PDL e frământat de alte probleme, mai subţiri, de natură ideologică. Noroc cu Sever Voinescu-Cotoi, omul care a descoperit de unde vine învăţătura. Esenţa gândirii pedeliste se numeşte băsescianism. Ideologul partidului a mai explicat că băsescianismul merge mână în mână cu alt concept, cel de pleaşcă, enunţat atât de bine de Toader Paleologu.Baietii destepti se zbat sa daruiasca masa cu concepte cat mai pline de spirit pentru a-l multumi si veseli pe DICTATOR.Prima Doamna a partidului de guvernamant,Elena Udrea scoate si ea pe gurita pofticioasa tot felul de idei si propuneri nastrusnice ca sa-l multumesca pe Traian in speranta ca va fi urmasa lui Traian ! Dar se pare ca lui Basescu ii cam plac barbatii, deoarece acum il pregateste pe Labaroiu pentru presedentie.
În ţară e mai puţină veselie. Economia nu a auzit de măsurile anticriză luate de regimul BASESCU-BOC şi se încăpăţânează să meargă în jos. Miniştrii ies cu declaraţii fulminante care sunt apoi dezminţite de realitate. Dar asta e doar aşa, o strategie pentru a deruta criza. Până acum, măsurile de relansare economică nu au dat roade ,din contra, aşa că s-a impus trecerea la metode mai subtile de inducere în eroare a crizei. Ceea ce este corect. Dacă ar sta criza să se uite la televizor, să urmărească nemaipomenitele aventuri ale lui Basescu si ale basistilor lui, în scurtă vreme ar lua-o durerea de cap şi ar da bir cu fugiţii. Dar cu noi, poporul , ce-aţi avut?

Basescu beat crita, nu a avut niciodata timp pentru chirurgul Pesamosca

http://mercenarul.weblog.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu