Complot


Complotul Obama-Monsanto, cel mai mare genocid din istoria omenirii! Ruşii avertizează că produsele modificate genetic produc cancer şi diabet! România insistă să fie consumate… (

Următoarea ştire ar trebui să ne îngrijoreze extrem de mult. În principiu, e vorba că şi în România au început să fie cultivate în masă plante modificate genetic. Citez de pe site-ul opiniatimisoarei.ro un articol intitulat “Cea mai mare suprafaţă de culturi de plante modificate genetic din România e în Timiş! La ce ajută şi cât sunt de dăunătoare sănătăţii?”
“Peste 700 de hectare de porumb modificat genetic se află în judeţul Timiş. Este cea mai mare cultură de acest gen din România şi necesită condiţii speciale şi mai multe autorizaţii. Viorel Solomie, consilier în cadrul Direcţiei Agricole Timiş, a declarat că două societăţi din Gataia cultiva pe 779 de hectare porumb modificat genetic. “Porumbul este tratat cu Monsanto Mono810 şi are condiţii speciale. (…) Trebuie spus că acest porumb modificat genetic este mai rezistent la diferite erbicide şi dăunători, dar nu afectează în vreun fel pe cei care îl consumă“.
Fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, cercetător în cadrul Staţiunii de la Lovrin a atras atenţia că porumbul este atacat de un dăunător care stă la baza aflatoxinei şi tocmai de aceea este bine să fie modificat genetic, prin tratarea cu substanţe (…) Întrebat dacă organismele modificate genetic afectează în vreun fel sănătatea celor care le consumă, Valeriu Tabăra a spus că acestea “sunt poveşti“ (…) Guvernul României a aprobat o lege care permite cultivarea plantelor modificate genetic inclusiv în ariile protejate de interes comunitar, sit Natura 2000″.
Suprafaţa cultivată cu plante modificate genetic a crescut în 2010 cu 10 % la nivel mondial şi se estimează că 40 de ţări le vor cultiva până în 2015, pe o suprafaţă totală de 200 de milioane de hectare. În prezent, 10 state au deja peste un milion de hectare de culturi modificate genetic, cea mai puternică prezenţă în acest top fiind SUA cu aproximativ 70 de milioane de hectare la nivelul anului 2011. De asemenea, americanii sunt şi cei mai fervenţi militanţi pentru plantele modificate genetic. În România, există un puternic lobby american pentru ca agricultura românească să devină una modificată genetic. Dar oare politicienii români (cum este Valeriu Tabără) se gândesc şi la sănătatea populaţiei sau doar la propriul buzunar? Iată ce ne scrie site-ul rt.com într-un articol apărut pe 17 decembrie 2013:
“Cercetătorii ruşi cer o interzicere timp de 10 ani a produselor modificate genetic, un moratoriu necesar pentru a studia efectul lor asupra sănătăţii umane. În această perioadă se pot face experimente, teste şi se pot dezvolta noi metode de cercetare în ceea ce priveşte produsele modificate genetic. Deşi nu au fost realizate suficiente studii pentru a se studia efectul acestor produse asupra sănătăţii umane, totuşi unele din ele arată că alimentele modificate genetic au efecte periculoase.Produsele modificate genetic sunt obţinute cu metode imperfecte, şi de aceea, ele, dacă sunt consumate, pot duce (cel puţin la animale) la dezvoltarea de tumori, cancere, precum şi obezitate. De exemplu, doctorii din regiunile în care locuitorii consumă mari cantităţi de alimente modificate genetic au observat o creştere semnificativă a cazurilor de cancere şi diabet în acea zonă. De aceea, oamenii de ştiinţă ruşi recomandă interzicerea pentru consumul uman a plantelor modificate genetic pe o perioadă de cel puţin 10 ani”.

Dar, regimul preşedintelui american Obama, doreşte cu orice preţ intoxicarea cu produse modificate genetic atât a poporului american, cât şi a întregii lumi, făcând lobby puternic pentru ca statele lumii să accepte produsele modificate genetic fabricate în special de corporaţia Monsanto. Obama are în administraţia sa oficiali care au legătură cu Monsanto. Roger Beachy, actualul director al Institutului Naţional de Alimentaţie şi Agricultură este un fost director Monsanto; Michael Taylor, adjunctul Agenţiei Naţionale a Medicamentelor, este fost vicepreşedinte Monsanto pentru politici publice; Islam Siddiqui, şeful Autorităţii pentru Comerţ Agricol este un fost lobbyst Monsanto.


Prin această periculoasă asociere între politică şi intereselor marilor corporaţii, regimul Obama – Monsanto a creat cel mai mare complot genocid împotriva fiinţelor umane. Iar acest regim reuşeşte cu succes să-şi impună punctul de vedere cu privire la produsele modificate genetic şi în alte ţări, printre care şi în România… Iar complotul e “minunat”: îmbolnăvim oamenii cu diabet şi cancer cu alimente modificate genetic impuse de Monsanto şi alte corporaţii biotehnologice şi apoi încercăm să-i vindecăm cu medicamente oferite de corporaţiile chimico-farmaceutice (Big Pharma)
lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu