REZERVA ROMANIEI A FOST FURATA LA PROPIU. ROMANIA=FALIMENT TOTAL

Basescu a decapitat Ministerul de Interne pentru ca Blaga,  a refuzat sa ordone jandarmilor sa traga in politisti. In octombrie, Basescu pregateste gazarea manifestantilor.
Ofiţeri grei din Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă DGIPI, dar şi Raportul întocmit de către Departamentul Informativ (intelligence) al Grupului de Intervenţii şi Investigaţii Speciale privind Siguranţa şi Securitatea României GIS-SSR, dezvăluie – în premieră – că Vasile Blaga a fost, într-adevăr, forţat de către Băsescu să demisioneze. DGIPI: „la protestele politistilor au participat si agenti SRI, infiltrati de catre generalul Coldea, pentru a crea diversiuni care sa duca la crearea unor conflicte, ceea ce s-a si intamplat. Iar adevarul este ca Blaga a primit ordin de la Basescu CA JANDARMII SA TRAGA CU GLOANTE IN POLITISTI. Blaga a refuzat si chiar l-a infruntat pe presedinte. Sunt ministru, nu criminal! – a replicat Blaga”. Asadar, totul a fost pregatit pentru a-l compromite pe ministrul Blaga, ultimul dintre greii PDL care ramasese pe pozitie si care avea curajul sa il contreze pe Traian Basescu. Si de data asta betivul de la Cotroceni a reusit sa isi bata joc de populatie si, mai mult, sa compromita institutia Politiei. Acum se poate spune fara nici o rezerva ca Basescu, prin marionetele lui, controleaza totul. Si asta nu este tot, iata ce avertizeaza si D.I. din GIS-SSR: „in luna octombrie urmeaza alte proteste, care de data asta se vor solda cu batai crunte si GAZAREA manifestantilor. Planul este pus la punct cu minutiozitate si are ca urmari intimidarea populatiei. Deja Basescu i-a cerut noului ministru de Interne ca Jandarmeria sa actioneze dur, cu armamentul de foc din dotare”. Ramane de vazut de care parte a baricadei se vor situa jandarmii. Ei avand de ales intre doua variante: 1. Sa nu se gandeasca ca protestatarii le cer implicit si lor drepturile, familiilor si neamurilor lor – si sa faca prapad. 2. Sa intoarca armele si sa ii ia puterea din maini unui dezaxat! PENTRU TOTDEAUNA!
Simona FICA
http://exploziv.news.ro/
http://dariaion.blogspot.ro/

19 comentarii:

  1. Eroii Neamului si-au dat Viata pentru tara deci politicienii sa-si propuna Impozitarea cu minim 10 % a Averilor pana se limpezesc Apele ...pe scurt actiunea EVANTAI 10 !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un scump si inca odata iti spun, ca ma bucur ca ai revenit !
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. http://stirileprotv.ro/stiri/social/spitalul-marie-curie-din-bucuresti-intr-un-impas-fara-precedent.html Anuntati de urgenta prin orice mijloace guvernul , parlamentul si presedintele ... aceasta se incadreaza dupa Constitutia Romaniei la articolul cu Sinistru ... trebuie decretata stare exceptionala ptr. asemenea situatii de micsorare a efectelor GENOCIDULUI MODERN - bani veti gasi la alte ministere care mai pot astepta cum ar fi cel cu turismul , multi parlamentari trebuie sa plece din parlament ptr. ca sunt dusmanii poporului prin ATITUDINEA fata de impozitarea AVERILOR ... santem deja ca intr-o situatie de RAZBOI ULTRAMODERN fara gloante si bombe , se nimicesc romani prin Razboi Economic , Psihologic ETC. ... mai multe nu mai spun - multi politicieni se comporta ca niste FASCISTI cu POPORUL - Armata , Politia si Jandarmeria sa fie pregatite , prea multe atentate la Viata si Siguranta Romanilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Agentii straini si Genocidul din RO
    Agentii straini din Romania daca mai actioneaza impotriva vointei poporului roman , veti declansa niste forte NEGATIVE in tarile din care proveniti fara sa miste romanii nimic in acest sens ... deci Agentiile straine ar trebui sa respectati vointa poporului roman nu vointa INCOMPETENTILOR si CORUPTILOR din ROMANIA , cei Inteligenti care tin la Tarile lor vor intelege sper cauzele si Efectele pe termen lung in caz de CEVA !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. - Jandarmeria trebuie sa pazeasca obiectivele principale din Ro sa nu avem cazuri ca si in UNGARIA cu raurile ... nu mai zic de verificarile specialistilor ... bani se pot lua de la BUGETUL SIE si Turism

    RăspundețiȘtergere
  6. Vintu trebuie sa doneze bugetului Statului roman minim 30 % din avere !

    RăspundețiȘtergere
  7. ministrii trebuie sa-si dea demisia ptr. ca nu mai pot apara romanii si parlamentul Romaniei DESFIINTAT !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Proiectul Triada IRC sau RIC
    Dupa 89 a inceput decimarea tuturor structurilor de aparare Nationala ale Romaniei prin diferite METODE care continua si in ziua de azi ! Romanii au inceput sa se scuture de mizeria politica si Fascismul ordinar care ataca ROMANIA . Fortele Fasciste interne si Externe inca ataca Romania pe toate planurile , este momentul sa va alarmati familiile si cunostintele ptr. a fi mai VIGILENTI !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. - Ponta asa de jos te cobori ? trebuie sa te bati ptr. o ordonanta de urgenta cu impozitarea unor averi !!! http://www.realitatea.net/ponta-facem-apel-la-sindicate-sa-faca-greva-la-dezbaterea-motiunii-de-cenzura_760519.html

    RăspundețiȘtergere
  10. - Sfatul Batranilor si Ignoranta in Romania - pe ce se sprijina oamenii in general ? pe pamant - cum a ajuns pamantul in Romania ? in paragina multe hectare - din ce cauza ? - a ignorantei politicienilor ce vorbesc mult si nu aplica niste masuri de bun simt si altruiste ptr. popor !!! solutiile se gasesc pe blogurile care cer impozitarea averilor astfel incat in 3 luni Romania poate sa iasa din CRIZA !

    RăspundețiȘtergere
  11. - congres la psd - deja se consuma prea multe RESURSE pe intarirea sistemului fascist din Parlament

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti foarte radical, mai radical decit mine.
    Eu scriu mereu chiar cind lucrurile sint in desfasurare, insa sint criticata ca vad lucrurile in negru.Am spus ca miscarea sindicala de la Min.Finantelor este dinamiitata de liderul sindical Marica a carei sotie este Dir.in Min.Finantelor. Am spus(in 2 articole) ca revolta trebuie continuata in toata tara pina la maturarea acestor excroci de pe scena politica.Dar... degeaba. Acum Marica, isi pune cenusa in cap. Stia de la inceput ca dezamorseaza bomba, la cererea conducerii tarii, prin min.de finante.
    Pa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  13. Odorica te inteleg , dar unele evenimente trebuie sa tina cont si de ultimele informatii ... si acum - Boc si Basescu acum pot sustine impozitarea cu 20 % ale unor averi ... numai asa romanii vor putea ajuta institutiile statului sa scoata tara din criza !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cei din Structuri care au copii
    Mai ales acestia trebuie sa se fereasca de politicienii care au averi medii si mari inclusiv slugile acestora , si sa fie atenti in ce directie acestia da dispozitii si ordine care ar putea afecta Educatia si Sanatatea POPORULUI ROMAN !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. stiati ca acum se pregatesc legiuni cu psihopati ptr. apararea averilor celor din psd pnl pdl si udmr ???

    RăspundețiȘtergere
  16. Ti-am spus doar ca nu mai este timp de asteptat, de luat 20 % din averi. Acesti nemernici si criminali, pentru poporul nostru trebuiesc maturati cu totii, de la conducerea tarii si bagati la puscarie pe viata(cu confiscarea averilor din tara si din strainatate ).
    Eu scriu mereu articole pe alte bloguri,in timpul desfasurarii evenimentelor si totusi oamenii mai spera. Degeaba spera.
    Noapte buna,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  17. Intelepciune ... FIECARE roman va actiona cand simte ca fortele Universului il pot ajuta chiar si dincolo de Moartea Fizica .

    RăspundețiȘtergere
  18. cand UE se autodistruge prin homosexualitate si alimente pline cu chimicale , Romania trebuie sa ia atitudine prin refuzarea acestora !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. copiii celor care invata sau si lucreaza in strainatate vor fi invaluiti si prinsi mai rau de al 3 - lea razboi mondial care deja este inceput , mai bine ar veni si ar pune umarul ptr. revenirea in forta a Agriculturii in Romania !

    RăspundețiȘtergere