Renumiti ca muritori de foame

Autor: Beto
Titlu: Romania Trezeste-te
Se mai gaseste si aici
Articol:

De atunci...



Pana acum...


Traim in societate si totusi ne purtam ca niste salbatici, nimic nu se respecta, totul se destrama, trebuie sa supravietuim si luptam pentru asta dar nimic nu s-a schimbat din '84 pana in 2010 actual Romania Libera Inchisa, preturi, taxe, povesti, minciuni mari si salarii, pensii, venituri mici si totusi au pretentii. Cine e de vina? Lucram non-stop, mai mult parintii isi forteaza prin munca copii, sa se maturizeze prea repede din cauza banilor? Viata e scurta si noi nu reusim sa traim singura viata pe care o avem intens in aceasta democratie. Ne baga impozite si hartii pe gat si tot ei se intreaba de ce se face trafic cu tigari de contrabanda. Daca ne cer ceva suntem de acord sa acceptam, insa noi daca le cerem ceva ne alegem in cele mai multe cazuri cu promisiuni. Avem familii si copii si lor nu le pasa, o sa fuga romanii in alte tari fiind in stare sa renunte la patriotism si la cetatenia romana. Pasaportul e cheia.
Si totusi haideti sa cantam si sa discutam la batranete nepotilor nostrii. Ca mai nou asta se asculta.

21 de comentarii:

  1. - formatiile , gruparile mici in toate structurile de aparare si educatie vor avea mai mare succes in acesti ani , formatiile , gruparile mari aduc avantaje mari energiilor negative de orice natura ,atentie la Triada Rabdare Intelepciune Constiinta !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. - partidele politice nu mai au ce lamuri ... mor prea multi oameni ptr. partide ... poporul este sugrumat de catre partide ... PLECATI din Bucuresti cat mai aveti timp politicieni ... acolo este Sodoma si Gomora !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. iar au gresit sindicatele , nu stiu ce sa ceara ... vor sa dea jos pe cineva si aduc altceva dar situatia cu miliardele de euro nu se schimba ... chiar va trebuie niste noi sefi de sindicate !

    RăspundețiȘtergere
  4. toate partidele din parlament nu vor sa lupte ... se prefac ca lupta ... ptr. aceasta nu exista cale de intoarcere ... ori cer impozitarea unor averi ori sa paraseasca ROMANIA , romanii adevarati nu sprijina partidele pline cu oameni care se catara pe cadavrele altora ca si in 89 ptr. AVERI si FUNCTII !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. - partidele politice trebuie sa faca cheta si sa finanteze Armata si Politia ptr. a putea fi aparati politicienii ... oamenii de rand abia isi apara viata lor de mizerie creata de catre Gruparile Politice din Toate Partidele care au directionat sute de Miliarde de Euro in directii gresite timp de 20 de ani - GENOCID!

    RăspundețiȘtergere
  6. Armata si Politia sa-si instruiasca copiii sa se apere de invazia de politicieni care nu stiu sa apere Copiii si batranii acestei tari care au luptat pana au ajuns bolnavi si unii EROI ai NEAMULUI ROMANESC !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. acum politicienii sant aparati si de piepturile copiilor din scoli care cad victime teroristilor psihopati de pe strazi formati in 20 de ani de politica haotica …

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti politicienii care au copii la studii si la munca in strainatate pe orice LINIE ar fi ambii de mai sus , trebuie sa-si depuna demisiile URGENT ca sa nu mai moara copii si batrani romani in acest proces de GENOCID ORGANIZAT !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Este Necesar Total Energizarea Resurselor in Romania
    Resursele Romaniei vor fi pazite si ferite de privatizarile catre Companiile Straine , Internautii sa Informeze Romanii despre cum sant folosti Copiii Romaniei ca si masa de Manevra ptr. Clasa Politica de orice Culoare - Fiecare la locul de munca sa evite Ordinele Companiilor Straine care deja sant date de gol de catre Conturile de miliarde din alte colturi ale lumii . Cine actioneaza altfel va fi raspunzator ptr. toate catastrofele si Genocidul care se mai poate amplifica in Romania si tineti minte ca Istoria Romaniei in 2010 se va scrie mai apasat iar in anii urmatori va urma judecata celor care nu se opresc din vanzarea Romanilor si Resurselor pe Pietele Straine de TRAFIC INTERNATIONAL !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. - Doamna Macovei trebuie sa inveti sindicatele cum sa ceara echilibrarea bugetului prin impozitarea averilor altfel ptr. unii cu bune intentii va iesi mai urat ... http://www.realitatea.net/macovei-nu-va-suna-a-mineriada-mersul-lui-ponta-la-protestul-de-miercuri_764458.html

    RăspundețiȘtergere
  11. BOC daca mai vrea sa fie in pace cu romanii ... ordonanta de urgenta cu impozitarea unor averi ... ultima sansa ! ... informatia asta sa o duca SRI unde trebuie !

    RăspundețiȘtergere
  12. fostii din SRI si SIE cu averi mari si foarte mari sa stea cuminti ... sa termine cu presiunile stiu ei unde ... prin multe locuri ...

    RăspundețiȘtergere
  13. PDL daca veti face una ca asta va puteti pune ZVASTICA pe FRUNTE !!! http://www.jurnalul.ro/stire-special/big-brother-de-32-milioane-de-e-557957.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Udrea pe cati asasini platiti bine se bazeaza oamenii din jurul tau a ? era o intrebare ... vor iesi si chestiile cu resursele pe care le stoarceti ... in toate partidele exista ceva complici ....

    RăspundețiȘtergere
  15. Parlamentul Nociv si viitorul
    Parlamentul din RO este mai periculos decat o arma nucleara in 2010 - parasiti Parlamentul daca vreti sa mai aveti trai pasnic in RO parlamentari ... Toate sistemele parlamentare din RO vor pica ... stiu ce vad ... VIZIUNEA VIITORULUI si cam rar ma INSEL !

    RăspundețiȘtergere
  16. sindicalistii nu stiu sa spuna solutia cu impozitarea unor averi ? foarte grav !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Udrea , Sabotajul si Economia
    E. Udrea trebuie sa Paraseasca Politica romaneasca urgent , banii de la Ministerul responsabil cu Turismul trebuiesc directionati la Ministerul Agriculturii , Se SABOTEAZA cu buna stiinta Agricultura de la Cotroceni , Parlament si Ministere !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sindicatele si Mafia din Parlament
    pe 03.11.2010 in toate judetele trebuiesc luate masuri de Atitudine ptr. demascarea Egoismului politicienilor din toate partidele care nu doresc impozitarea Puternica a averilor facute cu STATUL ROMAN , SUCCES la SINDICALISTI !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.realitatea.net/basescu-1-6-milioane-de-romani-lucreaza-la-negru-in-prezent_767404.html exista grupari care blocheaza resursele umane sa-si faca treaba in mod eficient - stam pe un vapor plin de gauri in mijlocul oceanului ...

    RăspundețiȘtergere
  20. - http://eloquensra.wordpress.com/2010/11/03/doua-ipoteze-socante-privind-masoneria-legatura-intre-extraterestri-reptilieni-si-masonerie/ de fapt se hranesc din frica si disperare , macel si genocid , haos si scenarii pline cu sange ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Din Triada IRC - Intelepciune , Rabdare , Constiinta
    Cand la celulele interne trebuie sa le dai apa , nu ele zboara din organism si se duc dupa apa ci capul da comanda la maini si picioare sa se duca corpul catre o sursa de apa si sa fie data apa acolo unde trebuie , deci celulele interne si externe da semnalele si capul da comenzile necesare la alte parti ale corpului ... asa este si cu un popor . oamenii da semnalele si presedintele cu guvernul si parlamentul se desfasoara astfel incat sa fie satisfacuti oamenii ca tot organismul sa fie in buna functionare si sa nu intre in putrefactie sau alte chestii urate !!! Cand un om are o caciula si un pulover foarte groase iarna pe partile de sus ale corpului si picioarele ingheata , atunci va rupe niste bucati din acea caciula si pulover si va pune si pe picioare ca sa nu mai inghtete , asa si la oameni cu AVERILE ... deci ROMANI dati SEMNALE PESTE TOT si prin toate metodele SANATOASE si EFICIENTE pana cand scoatem din amorteala creierul si muschii MARI ai poporului ptr. rezolvarea NECESITATILOR adica Sanatate , Educatie , Agricultura , Protectie ETC . , SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere