Magaru', nici nu stii, cit de mort incepi sa fii...

Citeam cu amuzament maxim ameninţările agramate ale interlopului lui Băsescu de la Craiova, trimise fără număr, fără număr (şi cu lipsă maximă de creier, că, vorba aia, cât de idioto-cretinoido-prostbâtă  trebuie să fii ca să trimiţi, de pe adresa proprie de e-mail – magstar14yahoo.com – adresa proprie a lui Doru Măgaru - ameninţări? ), când l-am auzit pe Năstasepatrucase burzuluindu-se, fardat şi televizat, la EL Prezidente: „Traian, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”. Bravo, Bombo! Cu expresia asta l-ai salvat pe sluga lui Băsescu – interlopul Măgaru - de plângerea penală pe care intenţionam să i-o trântesc pentru faptul că mi-am pierdut bunătate de timp citind ameninţări de la un limbric pitic. M-am răzgândit, e prea mic, precum şeful lui de la Cotroceni, ca să consum pasta de la pix pe jalbe-n proţap la parchet. Am revăzut perioada (nu foarte îndepăratată) şederii mele în Craiova. Craiova Interlopă. Craiova lui Doru Măgaru, arendaşul lui Traian Băsescu. Şi este momentul să dezvălui cititorilor faptul că interlopii sunt un mit. Pentru creduli. Ei, interlopii ăştia de care se tot vorbeşte cu groază la televizor, în realitate, aşa cum şi Măgaru este, sunt doar nişte umflaţi leneşi, puturoşi, care umblă la şold cu pistoale ruginite, dar sunt total inofensivi pentru că nu le pot găsi, la nevoie, din cauza burţilor revărsate de trai bun, slănină şi prostie cronică. Măgarilor ăştia, indiferent cum s-ar numi (Roşiianu, Cimino, Petrescu, Enrico, Fulguţă-puţă-de-maimuţă şi alţi pitecantropi leşinaţi), le trebuie aşadar, mai mult de 20 de minute până să facă uz de armă. Mie, doar 3 secunde! Aşa că, în loc să pierd timpul cu plângeri penale împotriva lui Doru MĂGARU pentru ameninţări – şi parafrazându-l pe Adrian Năstase – aleg calea de a mă adresa public interlopului căzut în cap: „Măgaru, nici nu ştii cât de mort începi să fii!” Dacă o fi prea sofisticat mesajul meu direct pentru jumătatea de neuron aflat in posesia haimanalei, şi dacă nici nu se găseşte vreunul să i-l traducă pe înţelesul lui, nu-i bai, Bucureştiul nu-i departe de Craiova. Ajung repede...


Simona FICA Citeste mai mult
http://exploziv-news.ro/
http://odorica.blogspot.com/

8 comentarii:

  1. - cum te aperi de cei care sunt pusi pe liste la vot de catre Asasinii Economici ai Romaniei si Pedofilii care profita de pe urma saraciei Copiilor din Romania - NU MAI MERGE LA VOT si Specialistii , Expertii Patrioti se vor ocupa de Soarta Tarii - nu se vad propuneri REALISTE cu impozitarea Averilor deci sant bagati peste 90 % dintre politicieni intr-o mare MAFIE Fascista si inca stiu sa se prefaca pe la televizor ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu simtem aparati, fiecare dintre noi, sintem pe cont propriu. Dumnezeu cu mila.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. toti politicienii trebuie sa ramana in viata ca sa vada in ce conditii traiesc oamenii in case si spitale etc. – alti politicieni vor fi ucisi chiar de santajistii lor … asta nu este treaba POPORULUI !

    RăspundețiȘtergere
  4. mai voi chiar nu stiti sa luati atitudine ? cereti desfiintarea parlamentului care tine o gramada de babuini acolo pe banii romanilor ... in guvern incep sa se aseze treburile cand incep sa ia 10 % din averile facute cu STATUL !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. - la rtv Diaconescu de la OTV , cica din informatii ale unor servicii secrete straine , in Elvetia au fost depusi in banci de catre romani cam 100 miliarde euro ... majoritatea ar fi cei care au invartit Romania pe degete timp de 20 de ani !

    RăspundețiȘtergere
  6. SI CE NU ESTE ASA?
    PODORICA

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce atitudine sa luam daca, nu ne baga nimeni in seama? Poate sa intram cu mitraliera, in institutiile decizionale ale statului.Numai asa am atrage atentia.
    Pa, (cred ca iesit si litera a de data asta),
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. ministrii trebuie sa-si dea demisia ptr. ca nu mai pot apara romanii si parlamentul Romaniei DESFIINTAT !!! armata trebuie sa apere romanii !!!

    RăspundețiȘtergere