Elemente de securizare pentru usi exterior

Cel mai important la usile de exterior sunt elementele de securizare, chiar daca cumparatorii se uita mai mult la elementele decorative nu la siguranta lor proprie. O usa de exterior sigura trebuie sa aiba pe ambele fete tabla cu grosimea de 1.25 mm. Grosimea foii de usa trebuie sa fie de  40 mm sau mai mult. Aceasta grosime ofera si o buna izolare fonica si termica. 

In acelasi timp, cand cumparati usi exterior aveti mare grija la rezistenta balamalelor si incuietorilor pentru ca acestea sunt principalele elemente care ofera securitate casei voastre. Cele mai performante incuietori sunt cele cu cheie tip seif, cu schimbare de cod dar nu sunt neaparat si cele mai sigure. Siguranta nu tine neaparat de ultimul model aparut pe piata, si celelalte sisteme de inchidere mai vechi sunt la fel de sigure, calitatea materialelor din care sunt confectionate e importanta. Un material moale e mult mai usor de spart ca un material care nu permite gaurirea sau topirea. 


Aveti tot timpul mare atentie la calitatea produselor care le cumparati, pentru ca o usa putin mai ieftina dar de o calitatea indoielnica nu e o investitie la fel de buna ca intr-o usa mai scumpa dar care iti asigura securitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu