Politistii britanici


De teama sa nu fie considerati “RASISTI”, politistii britanici se feresc sa investigheze ilegalitatile comise de IMIGRANTI

autor: FrontPress 26.08.2012

Poliţiştii britanici se feresc să investigheze ilegalităţile comise de reprezentanţii minorităţilor etnice de teamă să nu fie acuzaţi de “rasism”, se arată într-un raport al Institutului pentru studiul societăţii civile “Civitas”, dat publicităţii în prima jumătate a lunii august. 
Raportul citat de Daily Mail indică anumite “sensibilităţi rasiale” care ar putea explica ineficienţa poliţiştilor în ceea ce priveşte combaterea infracţiunilor comise de găştile de cartier asiatice.
Tipic pentru situaţia actuală din Marea Britanie, o ţară unde dictatura corectitudinii politice a atins apogeul, este cazul unor imigranţi din Rochdale, în prezent închişti pentru că ademeneau tinere cu alcool şi apoi le violau. Toţi infractorii au descendenţă pakistaneză. Instanţa de judecată a audiat 47 de victime înaintea pronunţării sentinţei. Deşi existau dovezi suficiente, până anul acesta poliţia a evitat să se implice şi să acţioneze cu fermitate.
Ann Cryer, fostă parlamentară laburistă, a explicat reţinerea poliţiştilor în acest caz prin faptul că ofiţerii “erau îngroziţi” de faptul că ar fi putut fi acuzaţi de rasism. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu