Declaratie SOC


Declaratie-soc in SUA: Sa ii impuscam pe imigrantii mexicani la granita!

autor: FrontPress 16.08.2012
Un personaj controversat pe scena politica a SUA a oferit o solutie socanta pentru problemele pe care tara sa le inregistreaza la granita cu Mexicul.
Numele lui este Samuel Joseph Wurzelbacher, fiind cunoscut mai degraba ca “Joe instalatorul”. A devenit celebru dupa ce l-a interpelat pe Barack Obama in campania electorala din 2008 si i-a cerut explicatii, scrie Russia Today.
“Instalatorul” a oferit acum o solutie radicala pentru problemele intampinatae de SUA in legatura cu persoanele care intra ilegal in tara din Mexic. Acesta propune ca patrulele militare sa deschida focul si sa ii impuste. “Puneti trupe la granita si incepeti sa trageti. Pariez ca asta va rezolva problema imigratiei destul de repede”, a spus el intr-un discurs.
Totusi, statisticile arata ca din SUA ies acum mai multi mexicani decat cei care intra in tara. Problema ramane una stringenta in randul extremistilor de dreapta din SUA.
“Joe instalatorul” a vorbit public in campania reprezentantului republican din Arizona, Lori Klein. Wurzelbacher a anuntat si ca va candida pentru un loc in Congres.
Lori Klein are aceeasi viziune asupra problemei, declarand, in 2011, ca tinerii de origine hispanica nu vor sa fie educati, ci sa devina membri ai unor bande criminale si gangsteri. De asemenea, ea a devenit celebra dupa ce a indreptat o arma de foc incarcata asupra unui reporter. De Dumitru Constantinescu – Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu