Washingtonul acuzat

Washingtonul acuzat ca a imbolnavit de CANCER mai multi lideri din America Latina

autor: FrontPress 29.12.2011
După ce l-a facut “clovn” pe Obama, presedintele socialist al Venezuelei, Hugo Chavez, a evocat miercuri existenta unei tehnologii americane de “inoculare a cancerului”. Aceasta declaratie a fost facuta dupa ce marti presedinta Argentinei, Cristina Fernandez, a devenit, dupa brazilienii Luiz Inacio “Lula” da Silva si Dilma Roussef, paraguayanul Fernando Lugo si Hugo Chavez insusi, al cincilea actual sau fost sef de stat din America de Sud care a fost diagnosticat cu cancer in ultimii ani.
“Nu ar fi ciudat sa fi dezvoltat o tehnologie pentru inducerea cancerului si nimeni nu a aflat de asta pana acum… Nu stiu, ma gandesc si eu”, a declarat Chavez intr-un discurs televizat rostit intr-o cazarma militara. Seria neagra a acestor imbolnaviri “este foarte dificil de explicat”, a continuat liderul de la Caracas.
Chavez, care afirma ca si-a revenit dupa un cancer in zona pelviana de care a fost operat in iunie, a dat asigurari ca nu vrea “sa lanseze acuzatii grabite” dar a insistat asupra “ciudateniei” seriei de cancere carora le-au cazut victime din 2009 si pana in prezent mai multi lideri sud-americani.
“Este foarte, foarte, foarte ciudat… este un pic dificil sa explici asta, sa gasesti un motiv, inclusiv folosind legea probabilitatilor”, a insistat el, adaugand ca secretul va fi poate “descoperit in cursul urmatorilor 50 de ani”.
Presedintele nu l-a uitat nici pe fostul conducator comunist al Cubei, revolutionarul Fidel Castro, care l-ar fi avertizat din timp asupra vicleniei americane. “Fidel mi-a spus intotdeauna: Chavez, ai grija. Acesti oameni au dezvoltat tot felul de tehnologii. Esti foarte neglijent. Ai grija ce mananci, ce iti dau ei sa mananci. Un ac mic si te injecteaza cu cine stie ce”, a incheiat Chavez.
In prezent Washingtonul si Caracasul intretin relatii bilaterale foarte limitate si nu au ambasadori de anul trecut.
Intre timp, la Buenos Aires, Cristina Fernandez a iesit pentru prima data in public de la anuntul diagnosticului. Increzatoare, femeia in varsta de 58 de ani a tinut sa le multumeasca tuturor celor care ii sunt alaturi ai in special, liderului venezuelean. Ea va fi operata imediat dupa Anul Nou, pe 4 ianuarie. Sursa: FrontPress.ro
« http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu