Tiganii au blocat centrul TIMISOAREI


Spre indignarea romanilor, tiganii au blocat din nou centrul Timisoarei, chiar sub ochii politistilor de la rutiera

autor: FrontPress 19.12.2011
Timişoara, oraş cu pretenţii de “cinci stele”, a fost luni scena unei procesiuni funerare ostenative şi de prost gust care a blocat mai multe străzi centrale din municipiul de pe Bega. Raca Cârpaci, unul dintre cei mai bogaţi ţigani din capitala Banatului, a fost condus pe ultimul drum într-un sicriu de peste 15.000 de euro, cu fanfară militară şi sub supravegherea Poliției Rutiere.
Zeci de coroane imense şi de toate culorile, unele de peste 5 metri, au fost aduse la casa lui Raca de pe strada Mihai Viteazu, colţ cu Splaiul Tudor Vladimirescu, o zonă centrală vizată de mafia imobiliară ţigănească. Acum doi ani, familia Cârpaci avea parte de un eveniment similar, după ce Migo Cârpaci a murit în urma unui accident rutier. Şi el a fost îngropat în cimitirul de pe Calea Buziaşului, punctul terminus al cortegiului funerar care a dat peste cap circulația în Timișoara. Cimitirul este renumit pentru cavourile ţigăneşti cu turnuleţe, majoritatea construite ilegal, aici fiind îngropaţi mai mulţi reprezentanţi cu dare de mână ai comunităţii respective.
Cortegiul funerar a fost în permanenţă însoţit de mai multe maşini ale Poliţiei Rutiere iar când ageţii au încercat să-i convingă pe ţigani să respecte câteva norme minime de bun simţ şi câteva reguli elemmentare de circulaţie, aceştia au fost imediat apostrofaţi de rudele decedatului. Ba mai mult, unii trecători au fost martorii unor scene penibile, asistând uimiţi cum unii poliţişti îşi cereau efectiv scuze ţiganilor, care au dovedit încă o dată că în Timişoara ei pot bloca străzi şi bulevarde, la înmormântări sau nunţi, fără a suporta nici o consecinţă legală. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu