Puteti accepta responsabilitatea, pentru situatia pe care ati creat-o fie constient, fie inconstient?

Stiati ca Universul lucreaza cu voi si nu pentru voi? Nu este posibil ca Universul sa va dea ceva ce nu va doriti sau sa creeze situatii pentru care sa nu va fi stabilit voi, in prealabil, intentia intr-o anumita zona a realitatii voastre. Energia universala nu creeaza ceva, pornind de la nimic. Creeaza numai lucruri pentru care voi ati stabilit deja un spatiu energetic, in lumea voastra. De indata ce v-ati definit dorinta si v-ati stabilit intentia, voi stabiliti vibratiile care creaza realitatea. Intelegerea acestui lucru constituie cheia materializarii a ceea ce va doriti in viata.
 Atunci cand va rugati la Dumnezeu sa „rezolve problema”, Universul este incapabil sa va raspunda, pentru ca nu ati creat nimic. Puteti accepta responsabilitatea pentru situatia pe care ati creat-o fie constient, fie inconstient? Nu exista creatie inconstienta in Univers, ci ea se desfasoara intotdeauna la fel. Trebuie sa creati spatiul pentru o solutie, stabilind posibilitatea pentru realitatea respectiva. Puteti cere ajutor, pentru ca simtiti ca Universul este cu mult mai intelept decat voi, dar acesta nu este adevarul in legatura cu fiinta voastra. Aveti la dispozitie toata intelepciunea si cunoasterea Universului, iar capacitatea de a o folosi va este limitata numai de propriul sistem de credinte.
 Acum exista atat de multa energie creatoare care va sta la indemana, incat puteti crea, pur si simplu, numai vorbind despre sau gandindu-va la ce va doriti. Sunteti constienti de ceea ce cereti? Este la fel de important acum sa intelegeti cum ati creat dificultatile din viata voastra, astfel incat sa puteti modifica credintele si perceptiile pe care se bazeaza situatiile respective. Daca nu faceti acest pas, atunci fiecare noua realitate va reflecta aceleasi credinte, pana cand le veti schimba.
 Miracolele nu sunt un proces prin care Universul creaza ceva despre care nici macar nu ati visat ca ar putea fi posibil. Universul nu creaza miracole pentru voi, ci ele reprezinta transformarile voastre energetice, pe care voi le creati pentru voi. Ele reflecta o schimbare a perceptiei voastre, un moment in care cereti o noua realitate, fara frica, asteptari sau prejudecati. Puteti primi numai ceea ce cereti si stiti ca exista in campul potentialului si al posibilitatilor voastre. Atunci cand va creati realitatea, amintiti-va ca ea este creata pornind de la credintele, perceptiile, gandurile si cuvintele voastre. Ajutorul va sta intotdeauna la dispozitie, odata ce intelegeti ca Universul lucreaza cu voi spre a crea miracole in viata voastra si ca problemele sunt rezolvate, atunci cand le intelegeti sursa, recunoasteti lectia pe care o poarta si informatia pe care v-o aduc si sunteti dornici sa creati o solutie.
Uriel
sursa
http://eulinterior.blogspot.com/ 
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu