Femeile musulmane nu mai au voie sa atinga bananele sau castravetii:)))

Femeile musulmane nu mai au voie sa atinga bananele sau castravetii, pentu a nu se mai gandi la sex

autor: FrontPress 11.12.2011
Un cleric musulman a emis un decret religios (Fatwa) prin care se recomandă femeilor de credinţă islamică să nu mai atingă banane, castraveţi sau morcovi şi a dat o explicaţie care a stârnit atât furie cât şi amuzament.
Liderul religios, care locuieşte în Europa, a afirmat că femeile nu ar trebui să se apropie de aceste fructe şi legume pentru a evita “orice gând cu conotaţie sexuală” deoarece forma lor “seamănă cu cea a organului sexual masculin”, scrie cotidianul britanic Daily Mail care citează un articol din publicaţia religioasă el-Senousa.
Clericul este de părere că, dacă vor să consume aceste alimente, femeile musulmane trebuie să fie însoţite de o altă persoană, preferabil bărbat, care să taie şi să servească fructele şi legumele incriminate.
Răspunzând la o întrebare referitoare la modul în care vor fi controlate femeile pentru a respecta aceste reguli, el a afirmat că acest lucru este o problemă personală între fiecare femeie şi Dumnezeu, transmite Mediafax.
Această atitudine retrogradă a atras furia mai multor organizaţii care militează pentru drepturile femeilor în lumea islamică. Există însă şi posibilitatea ca ştirea să fie falsă deoarece nu a fost menţionat numele clericului musulman sau ţara europeană în care se află. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu