Craciunul nu inseamna shopping !

Noua Dreapta Bucuresti: Craciunul nu inseamna shopping! (GALERIE FOTO)

autor: FrontPress 22.12.2011
Noua Dreapta Bucuresti a organizat in seara zilei de 20 decembrie o actiune de sensibilizare a opiniei publice in privinta pervertirii spiritului Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului prin mercantilizarea excesiva a acesteia si prin mania consumista care a ajuns sa inlocuiasca pentru multi romani semnificatia Craciunului.
Un grup de militanti ai Noii Drepte au distribuit in fata celui mai mare centru comercial din Bucuresti cateva mii de pliante cu mesajul: CRACIUNUL NU INSEAMNA SHOPPING! NU CONFUNDA CUMPARATURILE CU BUCURIA NASTERII MANTUITORULUI HRISTOS!” si au afisat un banner cu acelasi mesaj.
Pentru intreaga crestinatate si cu atat mai mult pentru Romania ca tara ortodoxa, Craciunul este un moment de bucurie sfanta, un timp al valorilor crestine, al familiei, al curatirii sufletesti si al solidaritatii. Pentru sanatatea morala a poporului nostru nu trebuie sa lasam ca valorile autentice sa fie inlocuite cu simple forme frumos colorate dar superficiale. Biroul de presa al Noii Drepte
H http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu