Poate fi implicată Elena Udrea în vreo acţiune fără să pornească un scandal? "Explore the Carpathian garden"

...


Istoria României a fost dominată de-a lungul vremii de câteva Elene, pornind de la Elena Cuza şi Elena Văcărescu, continuând cu Elena Lupescu şi terminând cu sinistra Elena Ceauşescu. Ţinând de vremurile respective, putem face un joc de
imaginaţie şi să spunem că toate au stat la vremea lor în lumina reflectoarelor, influenţând mai mult sau mai puţin deciziile care se luau la nivel înalt (excepţie poate face de la acest caz doar Elena Văcărescu, exilată la Paris datorită idelei pe care o avea cu principele moştenitor al României Ferdinand I). Oricum ar fi, Elenele României au fost "sensibilităţi" ale sefilor statului, indiferent că s-a numit Al. I. Cuza, Ferdinand I, Carol al II-lea sau Nicolae Ceauşescu. Revenim la zilele noastre descoperim cu "încântare" că încă avem o Elenă, chiar două (a doua trebuie să mai crească, dar are potenţial).




Este bineînţeles vorba de Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, un minister bogat, care nu cunoaşte criza! Astăzi la Expoziţia Mondială de la Shanghai, este ziua României, iar ministrul de resort lansează un nou slogan turisitic: "Explore the Carpathian garden". Un slogan absolut penibil, cu
un logo pe măsură! Vechiul slogan turistic al României - "Land of choice" nu mai este de actualitate aşa că madan Udrea s-a gândit să vină cu ceva nou... Iar dacă vechiul slogan a costat "doar" 1,5 milioane de euro, noul slogan va costa 74 de milioane de euro, bani alocaţi din fonduri europene până în 2013. 74 de milioane de euro fraţilor!!! Unde mai punem că noul logo al României seamănă izbitor cu logo-ul unei firme britanice de transport în comun. Pe blogul său, piticu prezintă informaţii interesante despre noul logo al turismului românesc! Chiar vă invit să-i vizitaţi blogul!


sursa : antena3.ro



Niciodată, în nici un guvern de după 1989, ministrul turismului nu s-a bucurat de o asemenea influenţă, de atâta putere de gestionare a fondurilor europene şi nu numai! Posesoarea unui portofoliu mic, Elena Udrea eclipsează însă miniştrii mult mai importanţi, ale căror puncte de vedere chiar ar trebui să conteze... Dar când ne gândim la un Boc, Videanu, Berceanu sau Vlădescu e de înţeles această atitudine!


Continuarea o puteţi citi "la un pahar... de vorbă..."



Un comentariu:

  1. Nu cred ca va face ceva fara sa nu iasa un scandal pentru ca ziaristi profita de faptul ca dna Udrea este invidiata.

    RăspundețiȘtergere