:: Arte do Arco Reflexo(partea a 2-a)

Titlu: Arte do Arco Reflexo(partea a 2-a)
Autor:: Odorica Ion
Poza: fernando.jpg
Articol: Foto: Fernando Americo Sima Brazilia
Îmbunătăţirea tehnicilor
Îmbunătăţirea survine după oboseală mult, durere şi mult mai mult
frustrare.
Tren cu încântare, linişte şi bucurie.
Încearcă să fie mai bine în fiecare zi. Vary dvs. de antrenamente, să se străduiască mai bune lor de a depăşi, dacă puteţi, puteţi.
Cel mai important lucru este de a absorbi o multime de tehnici de diferite metode de combatere, dar, ştiind renunţarea la aceste tehnici, prin urmare, este în gol, care este tehnica lui real.
Bucuraţi-vă de capacitatea creativă, încredere în înţelepciunea lui,
cultivă mintea şi culege roade bune. Încredere şi să caute în adâncul fiinţei sale, răspunsurile la întrebările lor şi de dificultăţi.
Descoperiţi răspunsurile fără a aştepta ca el să livreze
tavă.
Efortul merită, pentru sigur.
FITNESS cardio-pulmonară
Există mai multe tehnici de condiţionare, dar pentru mine cel mai eficient este jumping frânghie deoarece functioneaza toti muschii, necesită o oxigenare optima in timp ce imbunatateste echilibrul si coordonarea. staţionare de biciclete şi de jogging in aer liber sint de asemenea o obtiune buna.

http://www.artedoarcoreflexo.blogspot.com/

Visitor Ip: 85.186.214.25

Un comentariu:

  1. Am promis, unui bun prieten din Brazilia, Fernando, ca public aceste 2 articole si m-am tinut de cuvint, chiar daca am suparat anumite persoane domn si doamne carora li s-a promis ca li se da voie sa se impiedice, dupa trecerea inundatiilor.Am dovedit ca sint om de cuvint.
    Sper sa nu mai fiu interzisa.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere