:: Spune ce ai de zis

Titlu: Spune ce ai de zis
Autor:: Razvan
Poza: yes no.jpg
Articol: Comform unui studiu 10 % din persoanele carora le impartasesti o decizie pe care ai luat-o sau vrei sa o iei nu vor fi de acord cu tine. Indiferent daca e vorba de o parere exprimata, un lucruri pe care vrei sa-l faci, o idee care ti se pare buna, intotdeauna va fi un minimum de 10% care se va declara impotriva sau nu va rezona cu decizia sau parerea ta. Cu alte cuvinte va fi un Gica contra, fie doar de dragul de a fi sau fie ca intotdeauna gradina Domnului e mare si trebuie sa fie unul caruia ii place contrariul.


Un exemplu foarte bun este Youtube-ul. Luati la intamplare orice video. Sa zicem ca nimeriti pe unul care canta frumos la chitara. Are 1563 de like-uri si 26 de dislike-uri. Si multi se intreaba "dar ce e in neregula cu acest video de au dat dislike?" Ei bine, intotdeauna se va gasi un mic procentaj caruia sa nu ii placa. Sau invers, un filmulet cretin cu procentaj mare de dislike-uri, evident are si cateva voturi pro. Mereu este o minoritate care merge impotriva curentului.


De multe ori cand iei o decizie intrebi in stanga si in dreapta. Pentru orice eventualitate,ca sa fii sigur. Sau ti-e teama sa-ti spui parerea pentru s-ar putea ca nu toti sa fie de acord cu ea. Ei bine, sfatul meu este sa spui ce ai de zis si sa faci ceea ce ti-ai propus, pentru ca indiferent de decizia luata sau ideea ta, intotdeauna va fi un posibil procentaj care va merge impotriva ta. Nu astepta ca 100 % din cunoscuti sa iti dea verde si sa spuna "da bai, e o idee buna, da-i bice".

http://deceneu789.wordpress.com

Visitor Ip: 79.116.176.189

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu