CERE-I LUI DUMNEZEU

„Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezîndu-i în Numele Tatalui si al Fiului si al Sfîntului Duh. Si învatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sînt cu voi în toate zilele, pîna la sfîrsitul veacului. Amin.” Matei 28: 19-20

Ar fi gresit din partea ta sa descoperi tratamentul pentru cancer si sa-l tii doar pentru tine. Nu-i asa ? Crestinii au gasit viata vesnica, si cu toate acestea nu spun si celorlalti despre aceasta descoperire.

Daca îl cunosti pe Domnul Isus îti vei dori ca si altii sa-L cunoasca. Daca crezi ca ti-a iertat toate pacatele si ti-a schimbat viata, daca ti-a dat o nadejde vie si un viitor – acela de a fi pentru vecie împreuna cu El, mai poti oare sa nu vorbesti despre Domnul tau ?

Daca esti un copil al lui Dumnezeu, vreau sa te îndemn sa te analizezi si sa vezi cum Dumnezeu ti-a schimbat viata. Ce gînduri te framîntau în trecut, pe care acum nu le mai ai? Caror obiceiuri le erai sclav, dar fata de care acum esti liber ? Cîte îngrijorari te împovarau în trecut si ce fel de pace si liniste ai acum în viata ta?

Apoi, as vrea sa te încurajez sa vorbesti cu cineva despre toate aceste schimbari din viata ta. Nu încerca o conversatie fortata, ci trimite mai degraba un bilet de încurajare unei persoane care sufera, sau da un telefon cuiva caruia sa-i spui ca te rogi pentru ea.

Orice îti cere Domnul sa faci, fa-o! Daca esti speriat sau emotionat, cere-i lui Dumnezeu putere si tarie, pentru ca în numele Domnului Isus Hristos, sa-L poti împartasi pe Dumnezeu unei alte persoane.

Cred ca atunci cînd te angajezi sa îl împartasesti altora pe Dumnezeu, El îti va da o masura de tarie cum nu ai mai avut vreodata. Si cred ca El te va folosi si pe tine pentru a atinge vietile oamenilor din jurul tau.

CERE-I LUI DUMNEZEU SA-TI DEA PUTEREA DE A VORBI UNEI PERSOANE ÎN ACEASTA SAPTAMÎNA DESPRE DRAGOSTEA SI ADEVARUL DOMNULUI ISUS HRISTOS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu