:: Dunarea nu face turism în Romania

Titlu*:Dunarea nu face turism în Romania
Autor:*:http://sictireli.wordpress.com/
Poza:
Articol*:Cum dracu să nu fie inundaţii în România la orice pişătură mai zdravănă de ploaie? Păi la ce să ne aşteptăm?

Toate ţările din amonte de Dunăre şi-au luat măsuri cu mulţi ani în urmă. Şi-au construit diguri zdravene de protecţie. Pe bune, nu doar pe hârtie ca la noi. Apa se duce şi ea unde i se permite. Şi unde-i raiul ăsta? În primitoarea Românie. Nenorocirea este ca Dunărea nu vine la noi să facă turism. Vine să facă prăpăd. După ce au făcut alţii prăpăd defrişând padurile şi deturnând mare parte din fondurile destinate îndiguirilor. De prăpădul ăsta sunt responsabili băieţii deştepţi, cărora li se inundă conturile cu bani frumoşi scoşi din nenorocirea altora. N-am învăţat nimic din asta.

Toate ţările zdravene la guvern au revizuit planuriel de apărare împotriva inundaţiilor. Ce a fost valabil acum 20 de ani, astăzi este … apă de ploaie. La noi, distracţie totală. Lasă, bă, că ne descurcăm. Dă-o dracu, e puţin umedă, moare cineva din puţină umezeală? Apa vine, apa trece, noi ca pietrele ramânem. Rămânem, dar ca stană de piatră, cu ochii albiţi privind cum Dunărea ne înghite agoniseala.



Powered by EmailMeForm

Un comentariu:

  1. Adevarul este ca guvernul cheltuie bani multi pe alte jeguri, nefolositoare. Auzi, cum ma sa cresti TVA-ul si sa scazi salariile? Daca asta se intampla (sa spunem teoretic), inseamna ca e ceva la mijloc! Lumea moare de foame, reduceriile de personal dainuie peste tot, firmele dau faliment, in supermarket-uri si hipermarket-uri nu mai vezi nici un om... si cine a venit cu ideea oare? Băse al vostru, idiotilor, aia care l-ati votat! Acum vedeti ca v-ati facut rau cu stampila din mana vostra pusa in cerculeţul gresit de pe buletinul de vot??? >:P

    RăspundețiȘtergere