DOMNUL ISUS HRISTOS ESTE ATOTPUTERNIC

Pe cînd Se apropia Isus de Ierihon, un orb sedea lînga drum si cersea. Cînd a auzit norodul trecînd, a întrebat ce este. I-au spus: “Trece Isus din Nazaret.” Si el a strigat: “Isuse, Fiul lui David, ai mila de mine!” Cei ce mergeau înainte, îl certau sa taca; dar el tipa si mai tare: “Fiul lui David, ai mila de mine!” Isus S-a oprit, si a poruncit sa-l aduca la El; si, dupa ce s-a apropiat, l-a întrebat: “Ce vrei sa-ti fac?” “Doamne”, a raspuns el, “sa-mi capat vederea.” Si Isus i-a zis: “Capata-ti vederea. Credinta ta te-a mîntuit.” Numaidecît, orbul si-a capatat vederea, si a mers dupa Isus, slavind pe Dumnezeu. Tot norodul, cînd a vazut cele întîmplate, a dat lauda lui Dumnezeu.” Luca 18: 35-43

Pe paginile Bibliei gasim multe istorisiri despre oameni a caror viata a fost schimbata radical de Domnul Isus Hristos. Marturiile acestor oameni sînt o dovada vie a faptului ca Domnul Isus lucra cu putere, iar rezultatul acestui fapt a fost ca un numar mare de oameni l-au primit pe Dumnezeu în vietile lor.

Dar, nu toti am experimentat ceva dramatic în vietile noastre si nu toti am fost martori ai unor miracole. Cu toate ca nu avem un trecut care sa poata fi subiect de roman, aceasta nu înseamna ca nu putem avea impact pentru cei din jurul nostru…

Atunci cînd îl inviti pe Domnul Isus în viata ta, El începe sa lucreze pentru si prin tine.

În fiecare zi El te schimba si îti restaureaza viata, ajutîndu-te sa te asemeni tot mai mult cu chipul Domnului Isus. El îti transforma viata, cu aceeasi putere cu care a lucrat si în viata orbului. Marea problema este ca noi nu vedem totdeauna aceste lucruri…

Datorita problemelor de fiecare zi, este posibil sa nu observam modul în care Domnul raspunde rugaciunilor noastre, ne vorbeste prin Cuvîntul Sau, sau cum se ocupa de fiecare împrejurare prin care trecem, daruindu-ne ajutor si încurajare.

În fiecare clipa din viata ta, Dumnezeu încearca sa-ti arate ca este prezent alaturi de tine si ca lucreaza în viata ta, pentru ca si tu sa devii o marturie vie a puterii Sale. Da, Domnul Isus este atotputernic si lucreaza cu putere si în viata ta!

De aceea, te încurajez ca zi de zi sa privesti cu atentie la modul în care Dumnezeu lucreaza în viata ta si sa le spui si altora despre experientele pe care le traiesti împreuna cu Domnul.

Nu astepta sa ti se întîmple lucruri spectaculoase pentru a le vorbi si altora despre Domnul Isus. Spune-le doar cum lucreaza Dumnezeu prin lucrurile de zi cu zi, pentru ca El lucreaza nu numai prin minuni spectaculoase ci si prin lucruri obisnuite.

DOMNUL ISUS HRISTOS ESTE ATOTPUTERNIC SI LUCREAZA CU PUTERE SI ÎN VIATA TA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu