:: Filatelistii de la Volksbank scot la vanzare timbr

Titlu: Filatelistii de la Volksbank scot la vanzare timbrul Cap de Boureanu
Autor:: metaxatraian
Poza:
Articol: Sărmanul Cristian Bpureanu. Se ţin necazurile de el ca scaiul de blana oii.
Nu-i era de ajuns că l-a acţionat în instanţă Gabi Firea, a venit şi banca Volksbank să-l execute. Cristian Boureanu şi soţia sa, manechinul Valentina Pelinel, nu şi-au achitat două credite contractate în 2007, în valoare de 3,42 milioane de euro, iar banca cere confiscarea a şase terenuri din Bucureşti şi a unei vile aparţinând celor doi.
Dacă vă interesează, Boureanu a scos la vânzare un teren (2638 mp) pe care cere 900 de euro pe metrul pătrat. Daţi buzna că aşa pleaşcă nu mai găsiţi. O nimica toată 900 de euro pe metrul pătrat. Înmulţiţi cu 2638 cu 900 şi aflaţi în câte secole achitaţi cu pensia suma solicitată.
Ar mai fi o soluţie să-l salvăm pe C.B. Să ne constituim într-o asociaţie şi să punem mână de la mână să-i cumpărăm terenul scos la mezat. Ar fi nevoie de vro 20 de mii de membri. Dacă nu reuţim să strângem suma, ne putem transforma într-un partid politic, pe sistemul Partidul Poporului Otevist.
Dar poate nu doriţi acest teren. Atunci alegeţi altul de la Boureanu Latifundiarul.
9.200 metri pătraţi (strada Gura Salciei); 5.000 metri pătraţi (strada Gura Caliţei); 2.000 metri pătraţi (strada Gura Putinei); 2.900 metri pătraţi (strada Gura Putinei); 5.800 metri pătraţi (strada Gura Badicului).

Visitor Ip: 95.76.112.223

4 comentarii:

  1. Vreau sa stiu de ce art.meu are alt format. Din cauza comentariilor? Oamenii trebuiesc lasati sa-si exprime parerea liber. Astept raspuns daca ultimul meu art. Istoria Nazismului a aparut, im preuna cu masina de curse a lui Hitler.
    Astept raspuns, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Odorica nu pe mine trebuie sa ma intrebi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am intrebat administratorii, dar te rog sa-mi spui totusi daca a aparut ultimul art. Istoria Nazismului, cu foto masina de curse a lui Hitler. Asta te rog sa-mi spui, ca sa stiu daca mai scriu cum am scris sapt. asta si nu a aparut nimic,
    Iti multumesc anticipat !
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. Hello, I enjoy reading through your article. I like to write a little comment to support you.


    my blog: cellulite treatment cream

    RăspundețiȘtergere