A deveni sfant

A deveni sfant

"De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta." Isaia 43:4Dragostea trebuie sa inceapa acasa, inainte ca ea sa poata merge in lume.Trebuie sa fii capabil sa te uiti in oglinda si sa spui : "'Doamne ai facut o treaba buna ! ".Altfel, vei accepta orice de la oricine -ti ofera ceea ce tu nu esti capabil sa-ti oferi. Nu poti deveni trufas dar trebuie sa gasesti un echilibru sanatos undeva intre martiraj si narcisism. Pana vei reusi sa faci acest lucru, nevoia oricarei alte persoane va fi mai importanta decat nevoia ta.Cand acest lucru se va intampla,vei inceta sa mai fii plin de resentimente,, sa traiesti fara lucrurile pe care nu ai destul respect de sine sa le ceri- deoarece nu crezi ca le meriti
Daca nu crezi in tine insuti si nu-ti respecti propriile pareri, o sa ajungi sa traiesti multumind pe toti ceilalti.O singura privire gresita din partea lor si te vei topi, iar un singur cuvant critic te va face sa spui : "Nu voi mai face acest lucru niciodata...".Sa vorbim despre vulnerabilitate si nesiguranta.!
Nimeni nu te va aprecia si respecta cu adevarat pana cand vei deveni stabil si sigur.Mai intai, ceilalti trebuie sa te auda cantand propriul tau cantec; apoi ei vor dori sa ti se alature. Tu doar asigura-te ca ei sunt in armonie, atunci cand o vor face-oi. Nu uita , tu ii antrenezi pe altii sa te trateze prin felul cum te tratezi pe tine insuti.Cumparatorul nu va plati mai mult decat cere vanzatorul.Du-te azi la Cuvantul luim Dumnezeu si lasa-L sa-ti spuna el cine esti si cat pretuiesti, pentru ca Dumnezeu spune : "...Pentru ca ai pret in ochii Mei,pentru ca esti pretuit si te iubesc.."Isaia 43:4 ...gandeste-te la acest lucru !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu