:: Grup infractional la conducerea tarii

Titlu*:Grup infractional la conducerea tarii
Autor:*:Odorica Ion
Poza:luptatori antitero.jpg
Articol*:Foto:Noi platim pe acesti tineri antrenati, pentru a proteja acest GRUP INFRACTIONAL de la conducerea tarii impotriva noastra.

Asta traim noi acum ca ne place, ca nu ne place sa recunoastem. Prin alegerea pe inca 5 ani a "Capo de tutii capii", a grupului infractional asezat prin vot liber, la conducerea tarii am hotarit sa dam tara pentru acum si cu consecinte pe zeci de ani. acestor derbedei politici.
Ei prin Base., nu gindesc decit cum sa ne spolieze si pentru viitor, de toate drepturile noastre sa fim o armata de sclavi, indobitocici la cheremul lor. Daca vor sa ne taie drepturile, sa ne injoseasca pina la tirirea noastra in mocirla, cine ii opreste? Nu noi i-am votat? Chiar daca s-a facut o ilegalitate, poarte cu citeva sute sau zeci de voturi, dar 5 milioane i-au votat.
Ce traim noi acum? Unde sa ne ascundem,a nu mai auzim aceasta gargara a im posturii si de partea puterii si de partea opozitiei(care nu se prea aude in ultimul timp). Insa ciracii care vin la tv. si tot explica, ca niste debili mintali ce e bine, ce e rau , ce s-a facut bine sau ce s-a facut rau, ne scoate din sarite. Dar contrar asteptarilor, ca ne vom refugia in telev. nu este asa. Vrei sa scapi de toata aceasta mizerie morala, dar care se repercuteaza in viata noastra de fiecare zi si nu poti. Vrei sa vezi ceva la tv. La ANX Crime nu vezi decit filme de acum 4o de ani gen Ingerii lui Charli, la Historia sau Discovery ,numai diocumentare reluate la nesfirsit. Te intorci la tv. de informatii si ce vezi acolo? Aceleasi timpenii rotite de aceiasi timpiti, instrumentati de aceleasi moderatoare sau moderatori care, nu fac decit sa ne prosteasca tot mai mult cu cuvintele, cind se spune despre jaful tarii, ca nu toti au jefuit. Cu acest cuvint magic "nu toti" se taie to! t avintul privitorului. Ca a departaja pe cei care au jefuit, de cei care nu au reusit sa jefuiasca destul, cere timp si stopeaza curajul oamenilor de a pune stop acestui jaf nemaimntilnit la noi. Asa e la razboi ca la razboi, mai pica si unul care a fost o lichea mai mica, sau mai ghinionista. Asta nu inseamna ca daca avea putin noroc, nu storcea mai abitir decit cei care au fost in capul mesei, la pradaciuni. Asta ma supara cel mai mult ca aceste catele, care se numesc moderatori tot timpul, opresc orice discutie si in treaba, "Aveti dovezi"? Ce dovezi mai trebuiesc cind, tara este in faliment pe butuci, imprumutindu-se luna de luna pentru consum?
Si acest jaf national s-a facut cu acordul chiar tacit al Bancii Natuionale, care a fost partasa la jefuirea noastra. Mugur Isarescu vine si tine partea jefuitoruilor sau il trimite pe Adrian Vasilescu, acest cadavru ambulant, sa vorbeasca impiedicat despre nu stiu ce anume, dar despre jefuirea tarii in continuare in fiecare secunda in care vorbeste el, pentru a ne baga pe toti in ceata, nimic. Noi vrem sa se stopeze JAFUL TARII, SA SE RECUPEREZE CE SE MAI POATE RECUPERA SI PEDEPSIREA EXEMPLARA A VINOVATILOR. Ceausescu a avut o vina mult mai mica si a fost pedepsi, in ziua de Craciun impreuna cu consoarta. Acesti criminali ai poporului nostru ce merita?
O mare vina in stoparea cererei de dreptate a poporului distrus in fiinta lui o are si aceste canalii numiti moderatori, care mereu spun "Aveti dovezi?"(ce dovada mai mare este cosmarul pe care il traim)? sau "Nu toti" tocmai pemntru a ne debusola, si nu a face legatura intre cei care au avut friiere furtului, de mii de miliarde de euro si cei care nu au reusit sa fure decit citeva sute de muilioane de euro amarite.
Sau macar au dus-o bine in Parlament, s-au plimbat, au dus-o numai intr-un chef. Chiar daca nu au resit mare lucru cu averea, macar au trait bine pe spinarea noastra. Nu poti fii democrat in fata canaliilor.Trebuie sa tai in carne vie !!!!
Am sa atac in continuare acest grup infractional iresponsabil, care trebuie cu orice pret a fi dat jos. Prin saracirea noastra in continuare, nu fac decit a ne tine cu capul in RAHAT si nu ne vom mai revenii decit peste 100 de ani, cu putin noroc.Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

P.S. Sa nu va faceti ca nu intelegeti, de ce sint aceste inundatii catastrofale in tara. Pentru ca s-a vindut averea verde a tarii.Noi sintem tara cu cele mai putine paduri din Europa. Asta ca sa se imbogateasca D-l Flutur si altii, sa fie cheliti muntii, sa se poata scrie pe ei cu oi numele Capo di tutti capi. Sau ati luat in serios dansurile cu tigancile si poporencele? Stiti ca lui Cappi nu-i place nici nevasta, cea care i-a daruit 2 fete, lui ii plac femeile gen.E.U. cu gindirea infantila( biciclete, pantofi cu toc). Toate aceste comendii pentru oamenii cu mintea scurta, au fost pentru alegerea lui in aceeasi inalta functie. A meritat acel sacrificiu. Acum sintem ca o bucata de plastelina in mina lui.
http://singurafelina.blogspot.com/
http://odorica.blogspot.com/



Powered by EmailMeForm

47 de comentarii:

  1. baza mafiei este parlamentul ... expertii stiu asta ... si fara baza nu se poate face nimic in RO RAU ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai n'ati vrut voi sa stati la umbra sub UMBRELUTZE CAPİTALİSTE frumos colorate cu tot felul de reclame?
    Ce va m-ai tre' paduri mama draga:)
    İ-ati şi tu o umbrela cu o padure desenata pe ea şi gata,noah:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru sfaturi, oricind sint binevenite.
    Dar eu nu am scris pentru a fii mingiiata, pe capsor ca o cretina in devenire. Vreau sa merg mai departe, sa fac afirmatie prin negatie. Si sa spun ca nu indemn pe nimeni, caci as fii arestata, sa mearga la Tiraspol sa cumpere de la taraba, stiti dvs.ce, in calitate de turisti.
    Contez pe perspicacitatea dvs.:)
    cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata Doamana Odorica,
    Pana o sa deveniti Preşedinte de Tara, va sfatui sa faceti ce a facut Diaconescu:
    Facetiva şi dvs. Preşedinte de Scara de Bloc:))
    Facetişedinte de urgenta cu GUVERNUL scari...

    Cu bine,
    GriGore ıntR-o UreCHE:))
    Şic!Şic!Şic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da uite si un barbat curajos, care a raspuns la negatia mea si nu-i este frica de puscarie.Te rog daca ma aresteaza sa vii la mine la puscaria de pe str.Rudului sa-mi arunci chiftele peste gardul inalt de 2 m.Contez pe tine. Dar inainte mergem o fuga la Tiraspol amindoi, ca nu ma pricep la... cele mai performante.
    Sa ne vedem cu bine la T.
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. Si tot acolo mergem si in poligon.Sa ma perfectionez ca sa fiu sigura pe mine, sa nu ratez.
    :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. De unde ai moştenit curajul asta?
    De la Mircica Badea:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur pentru apreciere si inca nu ma cunosti:)
    De la tata, un aventurier pur singe.
    Sper ca nu dai inapoi ca in videoclipul Blonda si kalasnikov, care era sa isi impuste instructorul.
    Totusi am ceva experienta. Poate sa vreau sa fac asa o nenorocire. Dar nu fac eu asa ceva. Daca nu stapinesc arma mai bine imi trag in picior.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmm,
    Pentru Patrie sunt pregatit sa mor,
    Impuşcatima'n picior aşa ?
    Patria vine de la pater adica de la tata...
    Asta da patrotizm:))

    RăspundețiȘtergere
  10. ASTA ESTE PENTRU ZAPACIREA ADVERSARULUI !!!!:))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Da,da,
    Şi Mircea Badea seamana cu Arnold,
    N'ai vazut ce se sperie totzi de el:)
    N'a ramas unul neumplut de bale:)

    RăspundețiȘtergere
  12. INTR-UN an se consuma pe festivitati si PARADE TONE de MOTORINA si BENZINA !!! ESTE CRIZA ACUM ...!* pe 17 iulie iar parada cu avioane ... se consuma combustibil anual in STRUCTURI AIUREA ! TREZIREA GENERALII si MINISTRII sub HIPNOZA !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. cam 80 % dintre parlamentari au in spatele lor zeci de interlopi gata de actiune ... PRUDENTA !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Antiignorantu,
    Stau linistita imi pun nadejdea in tine, ca esti PRUDENT !!!

    Cu bine,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  16. legile femosan ... CAPCANELE , EXPERIENTA si VIITORUL in STRUCTURI - atentie la tineretul drogat si DRESAT sa UCIDA ! * CATE FEMEI DROGATE cu ZAHAR RAFINAT da ORDIN BARBATILOR sub HIPNOZA ? URMARITI masinile de LUX si veti AFLA !* ptr. 1000 de copii care consuma zahar rafinat se cheltuiesc de la buget foarte multi bani ptr. diferite TRATAMENTE in VIITOR* fascism coruptie si GENOCID organizat in RO prin DIPLOME si IGNORANTA !!!* cat timp militarii pensionari nu ajuta Economia prin cererea de a se plafona pensiile la 3000 ron nici sa nu se gandeasca sa mai sacrifice tineretul ptr. abuzurile unor generali din armata si alte structuri …

    RăspundețiȘtergere
  17. Vezi, acesta este motivul pentru care mi-am pus nadejdea in tine !!!
    Nu ma uita cu ce te-am rugat !!

    papapa:)
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  18. Dap, n-ai vazutara şi tu ca aia' ıi ocupa lui Mirci tot timpul:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. multe activitati , putin timp ... cand va fi ... da ... Cu 30 % din AVERILE din RO se poate iesi din CRIZA . vor INTRA in LISTELE NEGRE ale ISTORIEI AVARII * ISTORIA ROMANIEI se SCRIE ZI DE ZI ! macar sa se gandeasca la copiii si nepotii lor AVARII din ROMANIA ... POPORUL VEDE AUDE SI SIMTE !!! legile FEMOSAN - DIRECTIONAREA ENERGIILOR BENEFICE . AVARII directioneaza pe cele MALEFICE ! mai mult POST si NATURA ROMANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Prognoza ca dupa 20 de ani, tara noastra v-a ramine tot cea mai saraca tara din Europa, ne face sa ne gindim mai serios pentru a face ceva pentru urmasii, urmasilor nostrii, daca nu vrem sa devenim toti zombi. Pentru noi nu mai este nimic de facut. Poate pe termen mediu si lung.

    RăspundețiȘtergere
  22. asta si vor unii - femei si copii violati si vanduti - PARLAMENT PLIN DE PSIHOPATI ! VEDETI STATISTICILE HIPNOTIZATILOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. care politician vrea alegeri anticipate trebuie sa AIBA CURAJ sa IMPOZITEZE AVERILE cu 30% URGENT* si dupa 2 ani sa returneze cei 30% numai celor cu averi facute CORECT nu cu SMECHERII !!! ACUM SE VEDE cine din POLITICA ESTE ROMAN sau TRADATOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Tu ai ginduri bune, dar cine sa le puna in practica? Nu mai lua totul in tragic pentru ca si asa cu o floare, nu se face primavara.
    Nu mai fii asa indirjit !!!

    Papapa
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  25. se va face cu o petala ... in RO orice este posibil .... parlamentari manjiti cu SANGE - au alungat romanii din ROMANIA !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. PARLAMENTUL A UCIS SI PE CEI 12 MILITARI LA TUZLA PTR. CA NU DA LEGI CA PE TIMP DE CRIZA SA NU MAI FIE PARADE !!! ISTORIA ROMANIEI CONTINE MULTE PAGINI NEGRE CU MULTE LEGI NELALOCUL LOR ...

    RăspundețiȘtergere
  27. ROMANIA ARATA CA DUPA UN BOMBARDAMENT ! PARLAMENTUL AJUTA INAMICII ! SOLUTIA - DESFIINTAREA PARLAMENTULUI !!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Antonescu si Ponta fac DIVERSIUNE in loc sa desfiinteze PARLAMENTUL !!! SINDICATELE pot face usor treaba PARLAMENTULUI !!!

    RăspundețiȘtergere
  29. in caz de " HAOS " FORTELE SPECIALE vor Supraveghea Copiii si Mamele ... Ceilalti RESURSELE !!!* PARLAMENTUL AJUTA FOARTE MULT INAMICII TARII PRIN LEGILE CARE POT FI FENTATE !!!

    RăspundețiȘtergere
  30. PARLAMENTARII CARE NU-SI DA DEMISIA ACUM IN LUNA 07 2010 ISI VOR DISTRUGE VIITORUL SI COPIILOR LOR* CINEVA SE BUCURA CU UN MARE SADISM CAND VEDE CE GENOCID PRODUC LEGILE DIN PARLAMENT !!!

    RăspundețiȘtergere
  31. LEGILE FEMOSAN - PLANUL SECRET AL MAFIEI PARLAMENTULUI-SE AMANA IMPOZITAREA AVERILOR PANA LA AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL* SA SE IMPOZITEZE AVERILE cu 30% URGENT - si dupa 2 ani sa returneze cei 30% numai celor cu averi facute CORECT nu cu SMECHERII !!! ACUM SE VEDE cine din POLITICA ESTE ROMAN sau TRADATOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  32. fiecare MINUT pierdut de politicieni Vanduti MAFIEI PARLAMENTULUI ne costa in JUR de 3000 euro din BUGET !!!

    RăspundețiȘtergere
  33. AVERTISMENT - OPRITI CONSTRUIREA BISERICILOR - MOR PREA MULTI ROMANI- GENOCIDUL ESTE IN DESFASURARE* CU BANII PTR. BISERICI SE POT FACE MINUNI IN AGRICULTURA PE TIMP DE CRIZA ! TRADATORII VA LUCREAZA SI PRIN BISERICI !!!

    RăspundețiȘtergere
  34. nu am vazut ca aceste federatii si grupari de tot felul cu pensionari si activi militari sa ceara pe timp de CRIZA scoaterea din regulamentul militar a participarii plutoanelor la INMORMANTARI de REZERVISTI si PENSIONARI ai ARMATEI , plus ELIMINAREA PARADELOR MILITARE , AVIATICE si altele ASEMANATOARE cand se stie ca intr-un singur an se consuma zeci de TONE de combustibil cu asa CEVA plus alte resurse … in timp ce POPORUL GEME sub BOCANCUL TERORIST al PARLAMENTULUI ce da LEGI ptr. JEFUITORI … ASTA se NUMESTE IGNORANTA si HIPNOZA in MASA!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. PARLAMENTARII CARE NU-SI DA DEMISIA ACUM IN LUNA 07 2010 ISI VOR DISTRUGE VIITORUL SI COPIILOR LOR* CASELE CELOR DIN PARLAMENT INDIFERENT DE SUFLETUL LOR SUNT INCONJURATE DE ENERGII NEGATIVE - STIU CE SPUN - ESTE BINE SA VA DATI DEMISIA URGENT DIN PARLAMENT SA NU FIE MAI RAU - NU ESTE DE GLUMA ! - LEGILE FEMOSAN NU POT FI MANIPULATE DE CATRE PARLAMENT PTR. CINE INTELEGE !* CINEVA SE BUCURA CU UN MARE SADISM CAND VEDE CE GENOCID PRODUC LEGILE DIN PARLAMENT !!! este vorba de UN POPOR nu de un sac cu cartofi !

    RăspundețiȘtergere
  36. CLANURILE DIN PARLAMENT JONGLEAZA CU ZECI DE MILIARDE EURO... SE JOACA CU MINTILE ROMANILOR NONSTOP * PREGATITI COPIII PSIHOLOGIC PTR. ORICE FEL DE SITUATIE IN 2010 !!!

    RăspundețiȘtergere
  37. IN UNELE LOCATII DIN TARA SE FAC FOCURI ANUMITE DIN ORDINELE SUBTILE ALE UNOR CLANURI DE SABOTORI
    * OFITERII DIN ISU MAI SCOATETI CAPUL DIN BIROURI SI ADUNATI INFORMATII - VEZI SI PIATRA NEAMT - MULT FUM SI POLUARE

    RăspundețiȘtergere
  38. de azi incepe macelul MARE ECONOMIC si PSIHOLOGIC al POPORULUI ROMAN - http://www.realitatea.net/asigurarea-locuintelor-devine-obligatorie-de-astazi_723538.html

    RăspundețiȘtergere
  39. la noi se asteapta sa fie luati cu catuse ... http://www.realitatea.net/demisie-a-unui-membru-al-guvernului-silvio-berlusconi--acuzat-de-complicitate-cu-mafia_723547.html

    RăspundețiȘtergere
  40. CONSTANTIN OPRISAN A FOST UN INGER EXTERMINAT DE SECURITATE- TRADAT DE TOATA LUMEA,TORTURAT LA PITESTI PE FIECARE CENTIMETRU PATRAT DE PE CORP,A DECEDAT IN 1958. — http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dfAmcp7GHGEJ:eugenturcanu.wordpress.com/+CONSTANTIN+OPRISAN+A+FOST+UN+INGER+EXTERMINAT+DE+SECURITATE-+TRADAT+DE+TOATA+LUMEA,TORTURAT+LA+PITESTI+PE+FIECARE&cd=3&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

    RăspundețiȘtergere
  41. CLANURILE DIN PARLAMENT AU DEZVOLTAT LA EXTREM RETEAUA DE FACULTATI CU SPAGARI SI DIPLOME * Clanurile din parlament PREGATESC MACELUL SI PTR. ROMANIA !!!/in-coreea-de-nord-operatiile-sunt-facute-fara-anestezie * ASA SE OBTIN USOR ZECI MILIOANE DE EURO DUPA CARE MULTI CU DIPLOME AJUNG SCLAVI IN ALTE TARI !!!

    RăspundețiȘtergere
  42. romanii din politica chiar au chef de joaca cu VIATA ROMANILOR pe FRONT ??? cazul DELTA - UCRAINA

    RăspundețiȘtergere
  43. CUM mai POT FI BLOCATE CLANURILE DIN PARLAMENT - NU MAI FACETI AFACERI CU ELE - VOR DA FALIMENT
    * FACETI AFACERI CU TARANII , AGRICULTORII - CONSUMATI PRODUSE FABRICATE IN ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  44. Romania este torturata si astia fac spectacol AVIATIC ... SODOMA si GOMORA ...

    RăspundețiȘtergere
  45. SA URMARITI LA STIRI SAPTAMANAL CE SE VA INTAMPLA CU FAMILIILE CLANURILOR DIN PARLAMENT !!!* CLANURILE DIN PARLAMENT AU INCEPUT SA SABOTEZE MAI DUR ROMANIA !!!

    RăspundețiȘtergere
  46. # au fost avertizari sa nu se stea in soare intre orele 11 si 18 din cauza RADIATIILOR dar lumea se inghesuie pe plaje intre aceste ORE !!! se vor imbolnavi , vor ajunge pe la SPITALE si iar se va consuma din BUGETUL STATULUI cu TRATAREA LOR din cauza unor oameni ROBOTI care nu inteleg decat de AMENZI !!!
    # CLANURILE DIN PARLAMENT AU INCEPUT SA SABOTEZE MAI DUR ROMANIA !!!

    RăspundețiȘtergere