Fostul premier ucrainean, in stare grava !!!

Fostul premier ucrainean(n.27 nov.1960), în stare gravă. Iulia Timoşenko nu se poate deplasa fără ajutor


 Foto: AFP PHOTO / SERGEI SUPINSKY
1
 Foto: AFP PHOTO / POOL / TYMOSHENKO PRESS-SERVICE / STRINGER
Iulia Timoşenko nu se mai poate ridica singură din pat, a declarat avocatul fostului premier ucrainean. Potrivit acestuia, Iulia Timoşenko are dureri puternice la nivelul coloanei vertebrale şi nu se poate deplasa fără ajutor.

"De zece zile, Iulia Timoşenko este în imposibilitatea de a se ridica din pat", a spus Serghei Vlasenko, care a precizat că fotografia în care fostul premier trimite bezele susţinătorilor săi de la fereastra închisorii sunt mai vechi. În acest context, el a criticat anchetatorii poliţiei fiscale care îşi continuă acţiunile de anchetă şi interogatoriile în pofida stării grave a Iuliei Timoşenko.
"Nu înţeleg de ce a fost nevoie ca dna Timoşenko să fie interogată joi şi vineri în condiţiile în care ea nici nu se poate da jos din pat", a spus avocatul, care a calificat acţiunile procuraturii ucrainene drept un abuz.

O comisie a Ministerului ucrainean al Sănătăţii a fost în vizită la penitenciarul unde este încarcerată Iulia Timoşenko şi a ajuns la concluzia că ea poate fi interogată, făcând recomandări referitoare la tratamentul fostului premier, scrie Ria Novosti, citată de Agerpres.

Timoşenko se află în prezent într-un penitenciar din Kiev, în aşteptarea judecării apelului împotriva condamnării sale la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere în semnarea contractelor gaziere cu Rusia în ianuarie 2009. Fostul prim-ministru a fost vineri inculpat într-un nou dosar pentru fraudă fiscală şi deturnare de fonduri în anii 1990.
http://jurnalul.ro/ 
http://odorica.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu ! O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere