COPILUL " ADOLF HITLER"

Parintii lui “Adolf Hitler” au pierdut custodia copilului. Decizia controversata a autoritatilor

autor: FrontPress 21.11.2011
Heath si Deborah Campbell, parintii din New Jersey a trei micuti cu nume de inspiratie nazista, au pierdut custodia a celui de-al patrulea nou-nascut la numai 17 ore de la venirea pe lume.
Hons Campbell a fost preluat de reprezentantii de la Protectia Copilului, New Jersey, la scurt timp dupa ce medicii l-au adus pe lume. Agentia a fost anuntata chiar de catre personalul spitalului. “Nu exista niciun suport legal pentru ceea ce au facut. E rapire”, a declarat tatal bebelusului.
Parintii considera ca baietelul le-a fost luat din cauza numelui pe care i l-au ales. Familia Campbell a ajuns in atentia presei in decembrie 2008 cand angajatii unui magazin au refuzat sa decoreze un tort comandat de cei doi soti pentru ziua de nastere a fiului lor Adolf Hitler. Autoritatile l-au luat atunci in custodie pe Adolf, impreuna cu surorile lui JoyceLynn Aryan Nation Campbell si Honszlynn Himler Jeannie Campbell. Cei trei au ramas la orfelinat de atunci.
Un reprezentant de la Protectia Copilului din New Jersey a declarat ca nu poate sa ofere prea multe amanunte despre cazul acestei familii, dar ca, de obicei, micutii sunt luati daca exista suspiciuni de abuz sau neglijenta din partea parintilor.
“Nu am luat niciodata un copil din familie doar pentru ca nu ne convine numele care i s-a dat. Acei copii erau neingrijiti”, a declarat reprezentantul. De pe StirileProTv
«
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu