Fost turnator la Securitate

Fost turnator la Securitate, condamnat pentru pedofilie, dar e revolutionar!

autor: FrontPress 27.11.2011
A trecut un an de cand “Romania, te iubesc!” v-a aratat ca statul ofera ajutoare pentru revolutionari sub forma de bani, facilitati fiscale sau terenuri, unor impostori. Ne-am intors dupa un an, sa vedem in ce stadiu sunt cercetarile.
O sa mergem la Zarnesti, acolo unde cercetarile continua si unde o sa aflam noi cazuri de revolutionari-impostori.
Tot numai acum, dupa 21 de ani, o sa putem afla exact cati revolutionari cu certificate sunt, cine sunt ei si ce au facut la in zilele lui Decembrie 89. Cei de la SSPR promit in scurt timp ca aceste informatii se vor regasi on-line.
In Zarnesti, in luna noiembrie, 30 de revolutionari si-au primit indemnizatia. Aici e parca singurul loc in tara unde autoritatile identifica revolutionari cu probleme. Acum, la procurorii si politistii din Zarnesti ancheteaza alte persoane suspecte ca ar fi beneficiat de privilegii pe nedrept.
In aceste noi cazuri semnalate de politia din Zarnesti sunt implicati si altii, din alte parti. Vasile Vlad este presedintele uneia din cele sapte asociatii de revolutionari din Brasov. Asupra lui planeaza nenumarate suspiciuni.
De ce miza a fost atat de mare ? Posesorii de carnet de „luptator remarcat in cadrul revolutiei din decembrie 1989″ inca beneficiaza de o pensie reparatorie, daca nu au venituri sub salariul mediu brut pe economie. Adica, aproape 20 de milioane de lei vechi pe luna. Un motiv suficient pentru a se inghesui pe lista o multime de neaveniti.
Marian Ambrozi. Revolutionar de frunte in Brasov. Un infractor dovedit, posesor al unui certificat de turnator la Securitate si un vanzator de certificate de revolutionar. Acum are o condamnare pentru pedofilie si nicidecum pentru inselaciuni cu certificate.
S-au fabricat dosare, s-au inventat martori si dovezi mincinoase. Multi dintre beneficiari au certificate emise “la norma”. Activitatea ilicita a imbogatit pe multi.
Dorin Lazar Maior, presedintele celei mai importante asociatii de revolutionari din Brasov da din umeri, desi pe multe dintre dosarele cu problema si-a pus el insusi avizul.
Oameni care au vazut Revolutia la televizor s-au trezit beneficiarii unor drepturi de nerefuzat – 10.000 de mp extravilan, 500 de mp intravilan, prioritate la asigurarea unei locuinte sociale, dreptul la un spatiu comercial, subventii pentru credite bancare, acces gratuit la medicamentatie si spitalizare, legitimatii de transport in comun si CFR gratuite, scutirea de plata impozitelor pe proprietati, pensionare anticipata cu 5 ani,
Din pacate, o lege ce trebuia sa aduca o recunoastere morala a celor implicati in actiunile din decembrie 1989 s-a transformat intr-o lege nedreapta ce a permis unor impostori sa beneficieze de drepturi nemeritate.
In noiembrie 2011, in Romania beneficiaza de indemnizatii de revolutionar 16.154 de persoane, cu 2.000 mai multe decat in noiembrie 2010. Bagati la gramada, adevarati revolutionari si impostori. De pe Stirile Pro Tv
H
http://odoricaion.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu